Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2070777

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När nu det illa tilltufsade förbundet försöker bättra sig, och återfå den respekt de behöver, vore det en utmärkt markering att de kommer överens med hockeyligan, om att ett av SHL:s bottenlag måste skärpa sig så in i helvitte.

Jag talar om det lag som i många år förnedrat och förföljt den amerikanska urbefolkningen genom att spela i matchdräkter med en respektlös för att inte säga hatbrottsligt rasistisk symbol på bröstet.

Att denna förföljelse fått pågå ända sedan 90-talet är ingenting annat än en skandal och en mänsklig katastrof av gigantiska mått. Och med detta oerhörda brott som bakgrund är det inte att förvånas att föreningen och laget fortsätter utveckla olagligheter varhelst det går: klockar "glappar" ständigt och jämt för att leverera mygelfördelar till laget - för att inte säga olaget; zebror dömer fram helt horribla fördelar för laget, innan de lämnar arenan och staden i nya Volvo-bilar; motståndare kan boka plats på hjärnskaderehabiliteringarna redan innan de åkt till landets baksida.

Hög tid att sätta P för myglet och eländet från klubben. Som lämpligt straff tycker jag de kan tvingas till namnbyte och anta namnet för ett annat lokalt sparkbollslag än det de nu använder sig av. Byt till BK Arslet, vet jag!

Och därmed torde klubbutstyrseln vara löst. De får spela med ett arsle på bröstet. För att illustrera sin härkomst, från Sveriges baksida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockey - Björklöven, 12/8 kl 18:00

Bara 21 dagar kvar nu...
Kommentera