Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2070778

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockey - Björklöven, 12/8 kl 18:00

Bara 21 dagar kvar nu...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så fortsätter vi att imponeras av Apans underhållning.

Som alla vet släppte de ju loss en spritt språngande ApPea som anställde en helt värdelös Näsa, vilken under tre års Golgatavandring köpte primadonnor så att läktarna tömdes medan klubben gick trettio miljoner kronor back.

Och inte nog med det. Galenpannan ApPea beställde karalog för lyxrestauranger och prickade för "Ska ha" för allt som var dyrt, följt av att han öste ut stålar för att implementera en egen lyxrestaurang i den kommunaldopade arenan. För ApPea fungerar det utmärkt - han intar nämligen alla sina mål gratis där, och kvitterar fakturorna som arbetsfrukostar, -luncher, -middagar och -kvällsmål.

Men för övrigt ekar det tomt i skrytbygget. Med låg frekvens tittar någon potentiell "kund" - om man kan säga så om någon som bara byter underkläder två gånger per år - in genom dörren och frågar "Vad kostar fulölen"?. Och något besök blir det förstås inte.

Men skam den som ger sig och nu har ApPea satsat multum på en kampanj för att marknadsföra skrytbygget.

Se annonsen nedan och försök att inte skratta på dig!

"Vårt flaggskepp med ett mycket gott mat ryckte"

i kombination med en bild som verkligen inte visar något någon vill betala dyrt för att äta. Snarare måste det handla om avfallsprodukter av något slag man fiskat upp längst ned från någon soptunna. Eller kan det vara färgglatt innehåll från ett avträde, symboliserande de år aporne spelat med vinter- och kräksjuka?

Säga vad man vill om fåntratten ApPea, men humor har han!
Kommentera