Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2074850

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Noterade att Apan lyckades få in oavgjort mot MooDoo och sedan slumpvann straffläggning. Då ska beaktas att MooDooisterna bara vilat 22 timmar sedan de mött och spöat oss. Apan däremot var utvilade efter att ha matchvilat nästan sex månader. Med samma förutsättningar hade MooDoo säkert vunnit igen.

Allt tydligare att MooDoo och Burkölen borde ha spelat i SHL i år om det funnits sportslig rättvisa och ett förbund som inte runkade Hockeyligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så gratulerar vi MapKys "sållet" Svensson, som Apan förklarade att de utvecklat till internationell supermålvakt, när han kom till Apan redan som 29-åring; dvs en helt egen approdukt från blygden.

Uppblåst av Apan på det sättet trummade ju sållet till presskonferens ovh lät världen få veta att han nu bestämt sig för att ta en förstaspade i NHL.

Det hela lyckades, eller rättare skulle ha lyckats om det inte varit för en liten detalj. Nämligen den att ingen NHL-klubb, inte ens någon AHL- eller ECDL-klubb ville ha sållet.

Så Apan lurade på Mockba-klubben Spartak sållet i stället. De försökte och försökte men när det stod klart att sållet höll <90% räddningar-klass och klubbens egna junisar höll bättre nivå, placerade sållet på läktaren en halv säsong till de blev av med honom.

Men knepigt nog lät sig Warulfven luras och släppte in sållet - ett stort misstag. Och så snabbt de kunde sparkade de förstås virrpannan.

Sedan ett halvår har Sållet bjudit ut sig värre än en glädjeflicka i avlöningstider men inget SHL-lag vill ta i honom med tång ens och förstås. Inget allsvenskt lag låter sig luras heller. Inte ens något Division-1-lag är intresserade.

Så nu tränar han med Division 2-laget från Sävsjö. De får nog snabba sig på att skriva kontrakt med MapKyssen.

Innan han trummar till Presskonferens och meddelar att han nu är NHL-reday. Igen. Internationella supervakter från Apan är det inte lätt att få tag på!
Kommentera