Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076447

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Men Apans fart innebar som mest att de nådde in i vår zon för att avlossa skott från distans - ungefär som apspelet reducerats till ganska ofta senaste åren. Man "vinner" skotten, men torskar målen.

Luleås försvar hade vaknat rejält jämfört med matchen mot MooDoo och Apan var synnerligen sällan insläppta i vårt slott med puck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Är alltid intressant att läsa bedömningar av apsupportrar, apkraft är ju den plats där många som förstår sig på hockey i schtan skriver. Brukade klistra in sådant de gav uttryck för här på Lileåsidan (med korrekt källhänvisning) varpå trollen på Apsidan gick bananas och påstod att vi bara hatade apa.

Så vad skriver de nu på apkraft, under och efter matchen mot Luleå?

• Ser inte jättebra ut
• Kanske Arvid kan ta över förstaspaden? Kanske stora krav nu på Gurra efter fjolårssäsongen. Rejäl tavla.
• Sicken skitmatch. Men som sagt andra matchen....
• Försvarsspel behöver man träna kan då lugnt konstateras
• Man har väl haft en målchans , Huggs framför mål. I övrigt ingenting.
• Det jag sett är inte bra.
Försvarsspelet är dåligt och ineffektiviteten är hemskt att se
Vi kommer nog tyvärr att harva på i botten av tabellen
• Vem är tänkt stå framför kassen och skymma i pp?
• Tydligen Kiiskinen...
• Vi behöver en ny tränare som har lite nya PP - idéer.
• Sparka innan serien startat?
• Jo, sparka alla tränare och Gurra.
• Träningsmatch javisst, men lite skämmigt att inte göra ett mål framåt hemma
• Ineffektivt som tusan och mkt hej å hå-spel. Lule ser bra ut.
• Är tveksam till ledarsidan. Finns det någon med tillräcklig pondus, auktoritet och styrka att genomföra det man vill bland dom 3 man har? En som varit med hur länge som helst, en "nobody" och en som spelat fram till förra säsongen.
• Inte fan såg det bättre ut i 3:e, vi lär hamna bland de fyras gäng i botten av tabellen
• Morley ser helt ok ut, men rätt liten och vek. Överlag är hela AIK rätt vekt och de tunga pjäserna är mest bara tunga och sätter sina tacklingar fel och fult. Tänkte mest på Granberg som kommer få det ännu svårare att hänga med i år. Wingerli, Lindström, Möller, Frödén kommer få bära mkt av spetsen i år. Känns tunt och vekt. Faktum är att AIK har ett av de lättaste, yngsta och kortaste lagen i SHL rent statistiskt. Blir till att sätta fart på buggarna för annars blir det här en sjukt jobbig säsong.
• Jonsson ser seg ut ska farten vara stora skillnaden? Ja.
• Jag håller med om detta. Jag saknar redan Holm och Alvarez. Forwardssidan känns som sagt var vek och det finns en risk att det blir mycket spel på utsidan. Luleå har en väldigt bra backsidan och det är svårt för motståndarforwards att komma in på kassen. Jag gillar verkligen hur de byggt den. Vår backsidan kommer att hålla Lindvall mer sysselsatt än ifjol. Känslan är att den skrivits upp för mycket i media. Burström och Nilsson såg inte bra ut i PP.


Kommentar: Bra låter det inte. Dock svårt att lasta enstaka tränare eller spelare för vad de gör eller gör inte. De vill nog göra sitt bästa men det hjälper inte när deras bästa inte är bra nog. Det här är vad man får när man tvingats sluta bjuda över andra klubbar och köpa vad man vill ha.

Sanningen är förstås den att den som är skyldig till vad Apan presterar eller rättare sagt opresterar är sektens onda genius ApPea Israelsson. Detta snille fick årligen motta >10 miljoner från dopingkommunen som gick direkt in på Apkontot till dess att Apan hävdades vara "rikast i hockey-Sverige".

Samtidigt hade Apan kunnat spara pengar på spelare eftersom ApPea släppt loss Aplasse J och Apwallman som sent på kvällarna suttit i lönndom och telefonbelägrat unga pojkar ned i 12-årsåldern, från andra klubbars upptagningsområde, för att lura till sig andras talanger. Ett synnerligen onaturligt och beklagansvärt beteende och många pojkar for illa.

Apkontot förstärkte han ytterligare genom att springa runt på schtan och kräva parkeringsavgifter av de som parkerade bil på kommunens mark, dvs ett synnerligen tydligt brott som han trots tillsägelser från myndigheter fortsatte med ända till dess att en journalist tog upp saken och som tack hotades av ApPea med att publicerade han saken, var det bevis på att han saknade "värdegrunnnnnnnd…" vilket förstås var ett hot som påminde om när en annan journalist i schtaan som publicerat sanning om Apan förföljdes med dödshot till hennes barn samt ideligen sönderskurna bildäck.

Väl där "på toppen" fick ApPea hybris och igångsatte bygget av en lyxrestaurang i Apkraft Arena. Denna restaurang saknar sedan dess kunder om man undantar att ApPea själv alltid äter där gratis på klubbens och i förlängningen skattebetalarnas bekostnad eftersom han påstår att det är "representation". Trots att restaurangen påstås ha "ett mycket gott mat ryckte".

Därefter anställde han en överbetald chef för hockeyn - Näsan - vars kvalifikationer bestod i att han senaste 10 åren i reservdelsbransch eller liknande pysslat med att köpa och sälja. Och denne Näsa fick fria händer och köpte så att klubben förlorade 30 miljoner på tre år. Och det han köpte var som regel lata primadonnor som tillförde inget och fick sparkas.

Detta ekonomiska vansinne är orsaken till att stackars Erik Forsell och Lill-Nisses farsa nu får köpa in från andrasortering och chansningar och förr eller senare sjunker apskeppet.

Men den helt ansvarige är sektens vidrigaste överstepräst: ApPea Israelsson.
Kommentera