Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076438

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Såg ganska så osynkat i bägge lagen, Luleås försvarsspel från förra året verkar sitta i ganska så bra så Skellefteå hade svårt att komma till riktigt bra avslut, Skellefteå spelade ändå med ganska bra fart tycker jag och nog kommer det att se bättre ut när man kommer "in" i det hela, givetvis så blev det för mycket utvisningar i denna match, både spelare och domare verkade ännu ha sommarlov.

Själv var jag lite besviken att Klasen varken har farten eller motivationen på plan just nu, jag tror han blir en slowstarter i år och kommer att behöva många matcher innan det börjar lira igen, jag är ytterst tveksam om en skadedrabbad Olausson verkligen är rätt miljö för klasen.

Kul att hockeyn är på gång igen trots att Coronan har satt stopp för åskådarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Personligen tror jag inte man ska ha för höga förväntningar på Klasen utan se de mer som ett enormt sparkapital till slutet på säsongen då han antagligen kommer gå som tåget om han får vara hel.

Ni har ett riktigt bra lag och kommer nog att gå minst lika bra som ifjol och då gör de inte så mycket om han hamnar lite i skymundan.

Finns ingen anledning att försöka bygga en Linköpings kedja som ska bära ett lag (som de känns att vi har då Jocke och Oskar ska bära allt)

Hoppas ändå att vi får en bra start och och kan jobba i mittfältet som nån underdog inför slutspelet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Men Apans fart innebar som mest att de nådde in i vår zon för att avlossa skott från distans - ungefär som apspelet reducerats till ganska ofta senaste åren. Man "vinner" skotten, men torskar målen.

Luleås försvar hade vaknat rejält jämfört med matchen mot MooDoo och Apan var synnerligen sällan insläppta i vårt slott med puck.
Kommentera