Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076484

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Personligen tror jag inte man ska ha för höga förväntningar på Klasen utan se de mer som ett enormt sparkapital till slutet på säsongen då han antagligen kommer gå som tåget om han får vara hel.

Ni har ett riktigt bra lag och kommer nog att gå minst lika bra som ifjol och då gör de inte så mycket om han hamnar lite i skymundan.

Finns ingen anledning att försöka bygga en Linköpings kedja som ska bära ett lag (som de känns att vi har då Jocke och Oskar ska bära allt)

Hoppas ändå att vi får en bra start och och kan jobba i mittfältet som nån underdog inför slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jo, man får nog vänta en tid innan Linus Klasen kommit igång, men det är vi ju beredda att göra. Tror dessutom att Bulan kan bevöva testa lite olika omgivningar innan hann hittat bästa möjliga kedjekamrater. Det ordnar sig nog.

När Linus kom till Luleå 2012 som 26-åring gick det segt första året men Rönken och Bulan hade hur mycket tålamod som helst med honom. Linus tränade upp sig i bättre fysisk form än han någonsin varit och familjen stortrides för övrigt i Luleå. Andra året lossnade det rejält och han satte Luleå Hockey-rekord med 57 poäng på 54 matcher, trots att hans pelade Rönken/Bulanhockey och gjorde sin plikt i spelet utan puck också.

Linus var dåi toppform och när han lämnade Luleå var han oerhört tacksam mot klubben och staden och var helt inställd på att så småningom komma tillbaka. Det gällde båda våra Linusar och Klasen och Omark har haft kontinuerlig kontakt med planen att båda sås småningom skulle komma samtidigt hem för att spela gludet till Luleå. Det kunde ha hänt i år, men Limpan fick ett erbjudande han inte kunde tacka nej till, men kanske vi har båda linusarna säsongen 2021-2022?

Nåja. Det som oroar mig är en helt annan grej. När Linus lämnade för Lugano hade han frun samt två barn 3 och 4 år gamla. Nu går de alla bott 6 år i bekväma Lugano och stortrivts; dessutom fått två barn till. Barnen talar nu svenska, italienska och engelska och har börjat läsa franska. Och frin och de fyra barnen stannar i Lugano medan Linus spelar två år i Luleå Hockey, 200 mil norrut. Hur kommer DET att fungera?

Jag tror det finns risk att det inte fungerar. Visst, man kan träffas då och då under ledigheter och visst fungerar det fint att umgås med ljud och bild över internet. Men fixar de detta i två år och kan Linus blomma ut?

Jag hoppas det men är långt ifrån övertygad.
Kommentera