Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076388

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kan nog hålla med om en del i din analys men ändå känns det lite för tidigt att döma ut i ett så här tidigt skede! vi har dock bara 2 tränings matcher och det var inte mycket som funkade för oss, hellre göra bort oss nu än i serien!

Märktes tydligt att här saknades mycket som funkade bra i slutet på förra säsongen, ska inte förta nåt från Lule som gjorde en riktigt bra borta match och de är bara att gratulera för vinsten! men nog hade man önskat mer!

Domarna var verkligen ett kapitel för sig... jösses... inte ens värt att kommentera, mer som Div.1 än elitserien
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jo, så är det. Tror att Apan kommer att sakna den ilskne kvänen rejält. Utan honom senaste säsongen tror jag man hamnat rejält längre ned i tabellen, kanske missat slutspelsplats t o m. Lill-Nisses farsa och Forssell har fått en mycket begränsad kassa att handla för efter Näsans vilda och misslyckade köpfester under tre år och förr eller senare blir konsekvenserna för stora.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Såg ganska så osynkat i bägge lagen, Luleås försvarsspel från förra året verkar sitta i ganska så bra så Skellefteå hade svårt att komma till riktigt bra avslut, Skellefteå spelade ändå med ganska bra fart tycker jag och nog kommer det att se bättre ut när man kommer "in" i det hela, givetvis så blev det för mycket utvisningar i denna match, både spelare och domare verkade ännu ha sommarlov.

Själv var jag lite besviken att Klasen varken har farten eller motivationen på plan just nu, jag tror han blir en slowstarter i år och kommer att behöva många matcher innan det börjar lira igen, jag är ytterst tveksam om en skadedrabbad Olausson verkligen är rätt miljö för klasen.

Kul att hockeyn är på gång igen trots att Coronan har satt stopp för åskådarna.
Kommentera