Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2078730

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Shit, han gjorde det igen! Tack för att du upptäckte det, Vombat.

Nu kör vi tredje och aprunkarzebrorna ger direkt Apan PP igen, skärpning zebror!

Kom igen nu Luleå! Spank the Monkey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
3-3 efter tre perioder. Apan fulade några ggr med PP för Luleå som satte 3-2, men därefter snubbel till 3-3 och sedan plockade aprunkarzebrorna några Luleåspelare för att Apan skulle få vinna men Luleå stod emot. Den sista utvisningen på Brännström sedan lille Gustaf fällt honom.

Lille Gustaf tycks ha frikort hos aprunkarzebrorna att fälla motståndare som då visas ut. Påminner om Hadelövs och mApKyss hittepå.

I övertid släpper Luleå in Klasen och Olle som lurar upp de tre Apspelarna att köpa korv och då passar Luleå-Berglund på att dra in 4-3 på Lille Gustaf.

Vi vinner idag, trots att laget inte alls var så bra och Apan fick spela ut, men mest avgörande var att Berguven var jävligt bra - Möller måste ha haft ett tiotal skott från 5-6 meter som Berguven räddade, medan rädde lille Gustaf levererade misstag på de flesta Luleåmålen.

Nu har Berguven ägt sönder lille Gustaf totalt två matcher i rad och stulit båda matcherna för Luleå.

Medan de självutnämnda "experterna" i media förklarat att lille Gustaf är toppvakt i SHL, och att Berguven Rautio är en högrisk.

Snyggt Berguven!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: typisk försäsomgsmatch men det finns ljusglimtar.. Men jag är inte orolig för offensiven. Men att vi släpper in 3 puckar inom ordinarie tid är mycket slarv med markeringsspelet. Nåja det kommer....
Kommentera