Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2078733

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: typisk försäsomgsmatch men det finns ljusglimtar.. Men jag är inte orolig för offensiven. Men att vi släpper in 3 puckar inom ordinarie tid är mycket slarv med markeringsspelet. Nåja det kommer....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: hahaha nä jag skriv där nångång då och då, kan ju inte erkänna ett SM guld till Luleå om man inte spelat om det 😁👍
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Jo. När vi spöade Apan förra gången räddade Berguven samtliga 39 skott men det var en match med exemplariskt försvarsarbete av Luleås utespelare och långskotten av Möller/highsticking plockade Berguven.

Idag släppte han in 3 av 27 skott, men det var efter bedrövligt försvarsarbete och Apan fick avlossa skott från djupt inne i slottet många gånger; förutom de nämnda 27 hade de säkert 10-15 ytterligare som gick utanför nuren eftersom Berguven täckte bra.

Förra säsongen inledde vi med uselt försvar i egen zon men efter en handfull matcher kom det spelet igång och var dessutom stabilt även de (borta-) matcher Erik avstod från; till slut hade vi rekordresultat för vårt försvar. Det ordnar sig nog igen.

Kul att se Engsund köra en ansiktstvätt på Frödén a la Lasse Lindgren:-)
Kommentera