Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2078831

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Själv kan jag inte erkänna att Trottoarkantens IF och Oskars ska ha rätt att delta i SHL 2020-2021 och erhålla 25-30 miljoner av SeMer inklusive ersättningar av staten för begränsning av åskådare för SHL-matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: håller med fullständigt, de är illa!
Finns ingen rättvisa ang. Oskars och Leksand, vem vet kanske hade dom klarat sig men dom såg sin chans till ett frikort och fick det...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Avd Brännvinsjournalister

Vi har ju blivit av med den vidrige Fehlman som fick sparken från alla tidningar han jobbade för och numera pysslar med att ta emot kundklagomål på en liten reklambyrå.

Men han har förvisso efterföljare; sektbrännvinsjournalister som "skriver" i apsektens ledband.

En av dessa är Öfvre Kågedalenström på Hockeysverige; en gravt sektindoktrinerad site. Där pysslar han med att höja minsta lilla apinsats till skyarna, medan han i lönndom förföljer och nedringar Luleåinsatser. Dvs i stil med ApPravda Norran.

Öfvre Kågedalenström är en misslyckad f d målvakt hos Apjunisarna och numera pysslar han med att "intervjua" sina gamla polare från apjunisarna som vore de försedda med tiotalet Stanley Cup-ringar.

Nu har han ringt runt till dess att han fått någon - i detta fall gamle Svartvadet - att ondgöra sig över antalet utländska spelare i SDHL.

Kollar vi igenom SDHL-roostern för 2020-2021 finner vi följande antal utländska damer i de olika klubbarna:

SDamE 14
Dampungen 13
DamGötet 12

Luleå 9
DamHV 8
Dampölsan 8
Trottoardamen 8
Damgården 7
DaMooDoo 7
Damgnaget 6

De flesta lag har 6-9 utländska damspelare men tre lag utmärker sig med 12-14 utländska damspelare: SDamE, DamPungen och DamGötet.

Så, när Öfvre Kågedalenström ska illustrera"artikeln" med att peka ut något lag som särskilt allvarligt avviker från den av Svartvadet önskade strukturen; vilket lag väljer han?

SDamE, DamPungen eller DamGötet?

Ingetdera.

Han sätter in en bild på Luleå Hockey, sublimt och elakt för att få folk att tycka illa om Luleå Hockey.

Objektiv "journalistik" som fan. Helt i linje med Fehlman och ApPravda.

Försöker han inte likna Fehlman fysiskt också? Se bilderna nedan (Öfvre Kågedalenström längst ned, Fehlman näst längst ned).

Likheten är ju skrämmande. Är det rentav samme person? Som bara försökt maskera sig genom att fläskotlettkamma sig bakåt i stället för framåt? Finns det någon som kan presentera ett fotografi med de båda på samma bild? Annars måste det uppfattas som tämligen misstänkt...
Kommentera