Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081852

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
INFORMATION angående "vill lägga till dig som vän".

Under detta år får jag kontinuerligt sådana förfrågningar, de flesta avseende för mig helt okända nick och ofta också från nick med vilka jag redan "är vän". Samt ett antal sådana som mycket väl kan vara korrekta.

Det hela startade samtidigt som ett gäng "sexprylar till salu"-inlägg dök upp, så jag betraktar allt detta som något buggande och gör inget åt det.

Så vet den, som seriöst lagt vänförfrågan, varför jag inte svarar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Av mej får du en vän förfrågan! Då har du iallafall en Saikare i listan 😄👍
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tre matcher i SHL ikväll:

• Gangsteröret-HV 71
• Pölsan-Oskars
• Läjkers-Warulfven

HV inledde ju med att torska mot bottenlaget HK Arslet, medan Warulfven trots en mäktig tredjeperiod förlorade mot oss. Blir intressant att se hur de lagen förmår nu i andra matchen mot andra motståndare.

De övriga fyra lagen kör alltså sina debutmatcher i SHL denna säsong.

Blir lite intressant att se hur t ex Gangsteröret - uppskrivna som satan av de självutnämnda experterna i media - samt som har köpt vitt och brett trots att de officiellt har begränsad ekonomi och gissningsvis ska böna om medel från oss alla eller konka, men tydligen har mygelpengar som skumma individer försnillat sig till och lagt på Cayman Island för att handla loss för; bl a äcklas man av Gangsterörets fula värvningar ett år i förväg av Robin Kovacs och Emil Larsson, bara för att otroligt fult därefter "läcka till media" i syfte att sabotera för Luleå. USCH! Hoppas de får stryk av HV ikväll!
Kommentera