Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2097413

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hur går det för Hållander hos er? Tycker mig se att han inte riktigt tar nästa steg, vad anser du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
kulltorp: Kanske inte riktigt tagit nästa steg, men möjligen svårt att säga ännu.

Förra säsongen höll det på att lossna rejält för honom, tyckte jag, när han blev allt giftigare och drev på fram mot mål och skottchanser. Men så skadade han sig ju.

Nu i år har det ju bara varit knappt tio matcher för honom ännu och jag tycker nog att han visat en del men än så länge utan att ha imponerat så rejält som man hoppas och tror att han ska göra.

Dock har han en lite tveksam lina att göra med, kanske: tillsammans med Connolly och Petter Wolf. Petter är det ju inget fel på tvärtom, men Connollys offensiva spel tycker jag tyvärr åkte ned en rejäl nivå så snart han tecknat långtidskontrakt med Luleå. Inte så skitlätt för Hållander att slå igenom i den linan, men Bulan tror ju på den och fortsätter envetet spela den; han begriper säkert bäst.

Sedan har ju Petter Wolf bara deltagit i den inledande hälften av matcherna. Därefter är det Fabbe och Connolly som Hållander fått spela med. Och även om Fabbe har många starka sidor brukar ju tyvärr den lina han lirar i sällan bli så produktiv. Snarare får den brunkarkaraktär och det gör det än svårare för Hållanders starka offensiva sidor att visas.

Kanske vi får vänta till framåt december-januari innan läget har mognat och Hållander förhoppningsvis kan visa sig ha tagit nästa steg?
Kommentera