Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2116587

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nej, det gick inte. Fortfarande 2-0 för Ulfven.

I Leksand har Röglet gått ifrån till 1-3 nu. Ujuj, så j-a bra Röglet är. Inte konstigt att de spöade oss uppe i Delfinariet med 0-5.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fast det finns lag som lyckats spöa Rögle😜 God fortsättning
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Que vadis, Lassi?

Efter många år av erbjudanden utomlands valde Lassi att skriva på öfr KHL-laget Sochi i våras. KHL ÄR ju en hopplahejsanliga och Sochi ett lag som alltid ligger långt ned i tabellen. Och när det fortsatt på det viset tar de till "långsiktigt välgenomtänkta" lösningar typ sparka alla inköpta spelare. Vilket de gjort och Lassi lämnade Sochi officiellt för ett par veckor sedan.

Man vad ska han göra nu?

Helt klart att både Pölsan och Pungen skulle behöva förstärka lagen med en riktigt stark vakt. Antar att de varit ut och fiskat, men Lassi tillhör de spelare som har svårt att tänka sig att spela för något annat lag i Sverige än Luleå.

Luleå?

Ja, vi har ju två vakter redan och unge Jesper The Wall Wallstedt har ju slagit igenom med dunder och brak.

Men Berguven har gått sämre. Innan säsong kände jag mig trygg med Berguven men det har inte gått så bra som jag väntade. Under många år tyckte jag att Berguven år efter år förbättrade sig men nu har han ju spelat SHL-hockey av och till i femton år och hans bästa år var nog 2011-2017; därefter har han legat på drygt 90% (bara) och f n noteras han för 88,6% räddningar på 14 matcher.

Tyvärr ser det inte riktigt bra ut och det är klart att Lassi skulle vara en kanonförstärkning.

Nu vet jag inte riktigt om det kan vara realistiskt, ekonomiskt, men utesluter inte att se Lassi med spaden i Luleå redan denna säsong.

Degersig.
Kommentera