Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2129636

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Åh herregud. De saknar verkligen all form av bollkänsla och empati i den där föroreningen. Ingen skam i kroppen öht. Usch. Hur fasen kan man tänka ut ett sånt inlägg. Och det första de kläcker ur sig är "vårt twitterkonto är till för våååra fans" Inte förrän det går ut nationellt så kommer något som liknar en ursäkt. Men den ursäkten är lika trovärdig som ett genomsnittligt inlägg av Donald. Bara båg...

Hoppas vi tvålar till dem duktigt imorgon
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Ja, pinsamt är bara förnamnet. I klassisk sektanda:

"Både ton och ämne i dagens inlägg var fel av oss. Det ber Skellefteå AIK Hockey om ursäkt för. Eftersom den efterföljande dialogen spårade ur så valde vi att tillfälligt stänga vårt konto."

De "ber om ursäkt" för ett inlägg men förklarar därefter att det var de som "spårade ur" som innebar att de var tvungna att stänga ned twitter.

Ungefär som " "jag sa visserligen fy till honom men sedan sa han jävla gris, skitskalle, idiotjävel och en massa ännu värre saker till mig". Eller "Jag sparkade på honom för sedan slog han mig på handen".

Typisk logik för apsekten. Att erkänna att man ställt till något, förlorat mot ett bättre lag, filmat, fuskat och fulspelat? Nej, det finns inte.

Monsterbärsärken Nowick förklarar nu att svensk hockey verkar ha något emot honom, att det var en helt juste tackling men att domarna blev hysteriska när de såg konsekvenserna.

Fy fan, man behöver tvätta ögonen med tvål och vatten när man tvingats läsa något så urbota dumt.

Lektion 1 i mediakrishantering. Erkänn vad du gjort! Ljug inte!

Med rätt rådgivare skulle det hetat "Vi gjorde en riktig dumhet och inte konstigt att det blev starka reaktioner."

Med sektrådgivare....
Kommentera