Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2129660

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Ja, pinsamt är bara förnamnet. I klassisk sektanda:

"Både ton och ämne i dagens inlägg var fel av oss. Det ber Skellefteå AIK Hockey om ursäkt för. Eftersom den efterföljande dialogen spårade ur så valde vi att tillfälligt stänga vårt konto."

De "ber om ursäkt" för ett inlägg men förklarar därefter att det var de som "spårade ur" som innebar att de var tvungna att stänga ned twitter.

Ungefär som " "jag sa visserligen fy till honom men sedan sa han jävla gris, skitskalle, idiotjävel och en massa ännu värre saker till mig". Eller "Jag sparkade på honom för sedan slog han mig på handen".

Typisk logik för apsekten. Att erkänna att man ställt till något, förlorat mot ett bättre lag, filmat, fuskat och fulspelat? Nej, det finns inte.

Monsterbärsärken Nowick förklarar nu att svensk hockey verkar ha något emot honom, att det var en helt juste tackling men att domarna blev hysteriska när de såg konsekvenserna.

Fy fan, man behöver tvätta ögonen med tvål och vatten när man tvingats läsa något så urbota dumt.

Lektion 1 i mediakrishantering. Erkänn vad du gjort! Ljug inte!

Med rätt rådgivare skulle det hetat "Vi gjorde en riktig dumhet och inte konstigt att det blev starka reaktioner."

Med sektrådgivare....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Alltså många gånger så tror jag att den enda media de läser i schtaaan är Norran. Och den blaska vet vi av långvarig tradition aldrig säger något negativt om Skaik. Den enda information de får till sig är en tillrättalagd och redigerad fakta. Och därifrån har många fans utvecklat sin form av "sanning" runt laget. Och vi som läser annan media och försöker att få dem att vidga sina vyer bemöts av ansiktsuttryck som närmast liknar en fågelholk eller Klockares fighting face

Tittade in på Nördpower men det gick inte fortsätta läsa. Blev illamående av det cykloperna hävde ur sig. Nog för att Yåda kunde kläcka ur sig hjärndöda saker men jag trodde att han var hyfsat ensam. Ooo så fel jag hade.
Kommentera