Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2150222

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Samtidigt så tror jag inte att det fanns något bättre till salu att värva än det vi har. Det är inte enkelt att veta hur de tänkte med illomäki men tydligen fortsatte man hellre resan utan honom än med. Och samtidigt så har jag svårt att se att en enda som skulle komma in nu som ryms i vår budget hade gjort så stor skillnad

Angående Skaik och deras värvningar under året så är knappast någon av dem billig. Blir spännande att se deras bokslut till våren.
Även om värvningarna tar dem långt i slutspelet så bättrar det inte på bokslutet. Snarare tvärtom Så vad tror ni? Minus hur många meloner?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Jag håller med du, det blir intressant att se Apans bokslut framöver. Inledningsvis med erik forsell och lill-nisses pappa har de försökt vara försiktiga ekonomiskt för att etablera en vettig och långsiktig plan. Under hösten tycktes laget tappa stilen och sjönk i tabellen så pass att man kunde börja räkna på risken att de skulle nå strecken och kanske bli kvalkandidat.

Men sedan har sekten slagit till med nya riktlinjer för blygdens platsklubb.Dels har de lagt sig till med en brutal fulhockey där de skadar motståndare när de kan och kör över målvakter i parti och minut. Dels har de börjat kasta ut pengar en masse och man undrar om de inte smugit in Näsan igen för att komma loss med en sådan köpfest.

När det gäller Apans så kallade ekonomi påstår de ju sig vara rika som gruvtroll, samtidigt som de senaste åren kontinuerligt varit tvugna ta kortfristiga och dyra lån för att överhuvudtaget kunna betala löner till sina anställda. Den rimliga bedömningen är förstås att Apan genom egen uppskattning av bundet kapital kört en hittepå och t ex låtsas att ApPeas lyxrestaurang har ett värde, som naturligtvis inte motsvaras i marknaden och verkligheten. ApPea låtsas att skulle de sälja lyxschabraket med mycket gott mat ryckte skulle de få betalt som om lokalerna låg vid Stureplan i Stockholm. När sanningen är den att de enda som kökar där är ApPea och hans kompisar och notan för dessa gratisät går direkt till Apan, dvs till sponsorkomunen, dvs till skattebetalarna i blygden. Övriga som knackar på dörren frågar bara vad fulölen kostar och drar direkt när de inser at ApPea lagt hundratals % på prisen. Ungefär som när han sprang runt och tvingade parkeringsavgifter av bilister som parkerade på platser där Apan INTE hade rätt ta avgifter på.

När detta skandalösa Ebberöds Bank-beteende blottas går nog blygdsekten i konken. Kanske sker det redan till sommaren?
Kommentera