Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2151899

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Rätt less på dessa j-a rookiedomare, som i en hyggligt icke ful match givit Ulfven lyckats hitta 8 min på Ulfven och 22 min på Luleå.

Sammantaget har jag uppfattningen att de kör en specialregel där Ulfvar får slå Luleåspelare i ryggen, medan det motsatta är förbjudet.

Slå Olle i ansiktet med en klubba, vrida fram axelskyddet för att Tyrre ska åka på det, trippa omkull Hållander bakifrån är dock tillåtet enligt zebrorne.

Med 1.5 min kvar av första fick de tuppjuck och visade ut Styrman 2+10 för en tveksam tryck i rygg. 40 sek senare kompenserade genom att ta ut en Ulfv 2+2 samt Engsund 2 för något som inte var något alls.

Och med 4,5 min kvar av andra återigen Engsund 2+2 och nu en Ulfv 2 för ytterligare en ickehändelse som inte är utvisning.

Det senaste hittepå-PP för Ulfven ledde ju till kvittering så ingen god smak i munnen nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Aha då förstår jag vilka som är aftonens blindstyren på isen då, 2st som håller mest till i AS och flöjtar....
Bommar man den checking to head på Julle då är man blind tyvärr, De andra utvisningarna dem tar är konstiga och inte ens nära det dem hitta!
Kommentera