Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2158329

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så flikar vi in att berätta att Isac Lundeström i natt gjorde hattrick för Anaheim. Han är numera ordinarie i NHL och har på 15 matcher i vår gjort 5 mål.

Härligt att se att Luleå-produkten Lundeström lyckas så bra. Han är ju bördig från Gällivare-Malmberget men flyttade som 13-åring till Luleå och började spela för och utvecklades av Luleå Hockey.

Till förtret för köpe-Apan där de vidriga pojkförföljarna Ap-Lasse J och Ap-Wallman belägrade Isacs telefon med sena kvällssamtal bestående av "Komse, komse, komse..." ända till dess att Isac gick ut offentligt i tidingarna och förklarade att: Ni kan sluta förfölja mig. Jag kommer INTE att lämna Luleå Hockey förutom för NHL. Basta!

Så fint går det, när man skiter i blygdens plastlag med köpfestvurmerier och värdegrunnnnnnnd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Malmoe ångar på och krossar med 4-0 HK Arslet som tycks vara lika klappkassa som vi i Luleå, sedn Arslet torskat 7/8 senaste matcherna - det var bar Luleå de lyckdes spöa.

Kanske kan man nu hoppas att vårt fall ackompanjeras av Arslets så att vi får slutställningen

7. Luleå
8. Arslet
9. Malmoe
10. Djurgårn

Så blir det Malmoe mot Arslet i ena sociala slutspelet följt av att vinnaren får möta SHL-vinnaren troligen Röglet i kvarten.

Förutsatt då att Luleå skärper sig och tar Djurgårn i vårt sociala slutspel följt av att vi får möta SHL-tvåan troligen Läjkers i kvarten.

Vore ju minst sagt otrevligt för Röglet om Malmoe plötsligt steppar upp och vinner mot dem, men blir det ett Skånederby i kvarten är det svårt att säkert veta hur det skulle sluta.

Malmoe kanske är på väg att görs en Röglet? Inleder med tt ligga jumbo, kletar sig upp till slutspel från plats 9 och senare tr hem hela skiten?
Kommentera