Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2159520

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
HK Arslet har ju beslutat om namnbyte i syfte att eliminera den rasistiska underton de kört med sedan länge.

Nu förklarar de att de inte hinner bli klara till nästa sommar utan behöver ytterligare ett år på sig.

Varfr ska det behöva ta sådan tid? Har de svårt att komma överens om kommande namn?

Det är ju skitenkelt. Naturligtvis ska de hänga på BK Arslet. Det sparkbollslaget kallar ju sig visserligen för Häcken men för att inte riskera ihopblandning behöver de ju ta sig synonym-namn som stjärten, rumpan eller arslet.

Arslet känns ju tämligen självklart eftersom det namnet dessutom fint illustrerar det sätt med vilket de taclar motståndare. Så att dessa blir borta i veckor-månader med hjärnskaning/skada och Disciplinnämnden får stänga av arsel efter arsel i många matcher.
Samtidigt som HK Arslets huvudansvarige tränare förklarar att "det är så här jag vill att samtliga arslem ska tacklas!".

Dessutom har ju Häcken ställt ut möjligheten att plocka in de svenska mästarna i damsparkboll under sina fanor. Och även där kan det bli intressanta namn. Damrumpan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Damrumpan är ett alternativ.
Framstjärtarna är ett annat...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det finns folk som tror att ful-joel saknats eftersom han är avstängd med anledning av att han tacklat motståndare exakt som Rogern vill att alla hans arslen ska tackla.

Nu framkommer dock att ful-Joel försvunnit. Som bekant kommer hans klubb att byta namn till HK Arslen och spela i tröjor prydda av en symbol tagen direkt från ful-Joels träning.

Stolt över detta har ful-Joel intensifierat träningen och av misstag krypit så djupt in i eget arsle att han intenlängre kan upptäckas.

Information om den försvunne ful-Joel kan lämnas till polisen i VGregion, till närmaste polismyndighet, till programmet "Efterlyst" eller direkt till GW, som förklarar att det är en helt unik händelse.
Kommentera