Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2164793

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Tack själv och grattis till fin insats!

Håller med om att det blir mer ovisst i finalen. Kan sluta hur som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jaha ja, så var då våra hockeydamer i final igen.
När 2 av 5 finalmatcher har spelats kan man börja engagera sig i damhockeyns SM-finalspel. Intressantare än så blir det faktiskt aldrig, åtminstone inte för mig...

Intressantare är dock om herrarna förmår hitta tillbaka till det spel som bar frukt tidigare under säsongen. Nu börjar goda råd vara rejält dyra vad gäller möjligheten att hålla endera Trottoarkantsfifflarna eller Fusklunda bakom oss så att vi klarar topp sex.

Vi får i anslutning till Luleås drygt 3 veckor långa TOTALA kräftgång, ändå vara ordentligt tillfreds över att Skellefteå lyckades besegra Fusklunda tidigare under kvällen. Skellefteås segermål med mindre än 1 minut kvar att spela kan vara mycket betydelsefullt för Luleå när seriespelet ska summeras den 1 april.

Det hade varit BETYDLIGT SÄMRE för Luleå om Fusklunda istället tagit majoriteten av poängen under gårdagskvällen. Jag hoppas och tror att du förstår och kan förlika dig med det Sven, även om du inte har så mycket till övers för 'apan'. Fast det har du ju inte för Fusklunda heller, och gällande Fusklunda delar jag din uppfattning.

Det lär nog hursomhelst krävas minst en nettoseger mot ett oinspirerat och avsågat HV71, samt 3 POÄNG mot Trottoarkanten (övertidsseger duger nog inte...),samt ett Absolut MINIMUM av 7 poäng på de 4 återstående matcherna för att det 'eventuellt' INTE ska bli playinspel.
Och fr.o.m NUU MÅSTE poängen på allvar börja rulla in igen, annars befarar jag att Luleå slutar sjua när serien summeras den 1 april.

Skulle detta inträffa måste det ses som ett debackel modell större.
Kommentera