Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2166546

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jo, absolut...vi har släppt in lite mål de senaste säsongerna men som du påpekar med Bulan-hockey beror det på att alla tokjobbar hem och hjälps åt i försvaret vilket lite missvisar statsen för våra backar defensivt.
Känns som att forwards kunde lägga lite mer kraft framåt om vi hade två st defensivt skickliga pjäser till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Håller tummarna för att Styrman kan fortsatt fungera; har varit duktig och tuff defensivt sedan han kom tillbaka tycker jag. Men - förutsatt Erik, Nisse, Oskar och Pontus blir fyra övriga ska vi också ha en sjätte i ordinarie backpar.

Lutar förstås mot Sondräll, även om han drällt lite väl på sistone. Berglund är väl inte på nivå ännu.

Huvudsakligen och förhoppningsvis placerar Bulan nu Eddie the Eagle på läktaren för gott.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
5-1 till Oskars nu, efter att ha torskat mot samma motståndare med 7-1 igår.

Och det här är väl lite av Oskars stil numera. Under 2021 har de i princip vunnit varannan match och torskat varannan match. Sammantaget innebär det förstås att de tar 1,5 pinnar per spelad match och kan de fortsätta så blir det ju tufft för Pölsan som i skrivande stund ligger under med 3 poäng och dessutom återigen rejält på målskillnad med lika många matcher spelade.

Men vi har som sagt matchen Oskars-Pölsan i slutet av mars som kan bli avgörande.

Annars är det teoretiskt intressant att följa slutet av serien för Pungen, Oskars och Pölsan avseende vilket av lagen som får nöjet att möta HV i kvalet.

Nu åker Oskars på sitt andra matchstraff för dagen; denna gång sedan en Oskar förklarat för någon zebra att denne är ett kvinnligt könsorgan, eller liknande.
Kommentera