Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2188718

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jaaaaaaaaaaaaaa 0-4 Mattson.
Var orolig vid 0-3 för det är ju det svåraste som finns att ha i hokky men nu känns det stabilt.

Skål ta mig fan kamrater!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ett underbart PP av ett rörligt, passningsskickligt och snabbt Luleå och lill-Nisse får läge i specialplatsen och smäller direkt in sitt andra PP-mål till 1-5!

F A N T A S T I S K T !
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Puh! Oj så nervigt och ryyyyysande. Vi HAR varit fortsatt det klart bättre laget och trots ett antal skott från Apan bara släppt till sådana som Lassi tar.

0-4 var ju oerhört fin ledning, men med Milkmans 1-4 blir det nervöööööst igen.

Man kan ju hoppas att det innebär en varning för Luleå att det går INTE att släppa loss Apan att spela skölja-över-hockey utan att vi är fortsatt aggressiva att fortsätta vårt spel utan puck genom att sätta stopp för Apan redan bakom deras mållinje där deras stabbiga backar ofta ger tillbaka pucken till oss. Men drar vi oss tillbaka kommer Apan att bara komma närmare och närmare och panga skott för studs på klubbor och spelare. Kommer då 2-4 ökar de ytterligare, Luleå krymper än mer, och huxflux kan 3-4 komma och sedan blir det kollapskaos.

Nej, jag är jättenervös inför tredje perioden eftersom en upphämtning och vändning av Apan nu skulle kännas så extremt jobbig att ta.

Nu gäller det att kämpa, Kämpa, KÄMPA, K Ä M P A !
Kommentera