Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2191540

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Bulan sa i intervjun att "Lassi är tillgänglig i morgon" men vägrade berätta varför han var borta.

Vi hoppas att det blir så. Har Lassi spaden är det 50:50, annars 30:70 bedömde Kronwall, som faktiskt blivit rätt duktig som bisittare, och jag vill nog hålla med om det.

The Wall är en riktigt bra målvakt och kanske blir han vår bäste någonsin. Men nu har vi ju satsat på att matcha Lassi i slag (helt rätt beslut, och det har gått perfekt) och då har Jesper blivit ringrostig.

Och han är ung och behöver erfarenhet. Jag tror att ett år till i Luleå kan ge honom exakt det han behöver. Bland annat har jag hela tiden sett att han är fastlåst på millinjen. Han behöver känna sig tryggare och komma ut 1-2 meter emellanåt för att inte erbjuda de luckor han gör trots att han är storväxt. Han skulle också ha nytta av att läsa spelet bättre så att han kan agera redan innan saker händer. Bäst någonsin på det - vid sidan av Myllys - är ju Lassi, så en säsong där the Wall varvar spade med Lassi vore perfekt.

Med detta sagt. Jag tror att minst två av de mål Jesper släppte in idag skulle Lassi tagit Och det kunde slutat helt annorlunda idag.

Så jag hoppas Lassi kan ta spaden i morgon och i så fall är vi inte...helt...chanslösa.
Kommentera