Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2191852

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker: Att blanda in trollet i Skellefteåsupporterskapet är bara långsökt, finns bara ett botemedel och det är att ignorera 👍

Annars så är man nog rätt ensam här som Skellefteå supporter men de gör inte så mycket då jag mest är en glad medgångs supporter som är lagomt hemmablind och droppar nån enstaka kommentar då och då 😉💪
Grattis till att ni klara av att vara kvar i Shl
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Gissa vad? Ett sent aprilskämt/aprunkeri/respektlöst mot Luleå Hockey. Nu utses apzebran att döma ÄVEN kvällens match, fast det var hög tid att ge Bjälkander pipan med Sjökvistarn.

Nämnde apzebra (uppvuxen och indoktrinerad i sektblygden inklusive spelare hos Apan till 20 års ålder, med en farsa som varit ansvarig apekonomi >20 år inklusive ekonomidirektör, styrelsemedlem och därmed näste högste apledare knappt fem år) har dömt tre matcher i kvartsfinalserien och Apan har vunnit 2 av dessa tre vilka som regel innehållit fler utvisade Luleåspelare än apor, ska alltså få ett avgörande inflytande på match sju.

Det är slutspel och det väntas bli mer fysisk hockey vilket, från Luleås sida, innebär att man använder kroppen mer än i SHL. Mot detta svarar aporna med att använda KLUBBAN för att slå och kroka på Luleåspelare, inklusive att de sliter tag i Luleåspelares klubbor hela j-a tiden och gärna sliter upp klubborna och nyper fast dem i den egna armhålan.

Apan är ju i princip SHL:s mest fulspelande lag, i botten av Fair Play, men nu, när de är ÄNNU fulare, kommer de undan eftersom herr apzebran tillåter allt fusk från apsidan.

Det är så jävla ruskigt att man vet inte om man ska skratta eller gråta.

I går torskade vi med all sannolikhet eftersom Lassi inte hade spaden. En ringrostig Wallstedt var inte uppe på topp. Luleå gick visserligen fram till 2-0, men därefter släppte Walle in 4 av 16 skott och då går det ju inte. Det är som det är.

I Norran uttalar sig köpespelaren Hugg, från Hudiksvall och Dalarna samt inhandlad som senior till köpeklubben plast-Apan: "Han var ett såll!"

Jahaja. Hån och fusk, inte oväntat från blygdsekten. Jesper Wallstedt rankas som världens bästa målvakt i sin ålder, 18 år, och väntas bli draftad i första rundan som tidigast draftade svenska vakt någonsin. En fantastisk talang. Hugg, däremot, har aldrig någonsin varit på tal om att blir draftad ens som nr 300 eller sådant. Låter som att det är tur för honom, det. Att uppföra sig som hån-Hugg eller t ex haren highsticking kan kanske fungera i Sverige, men testa att göra det utomlands och det blir nog spö efter noter.

Vem tar Luleås spade idag?

Lite osäker. Lassi var ju presenterad igår vid sextiden, men eliminerades bara 25 minuter senare. Idag presenterar Luleå återigen att Lassi ska ta spaden, och även på swehockeys laguppställning är Lassi med, om än i sällskap med både Jesper Wallstedt och Sebastian Andersson som lulevakter. Så lite oklart kan det kännas, men dock chans att Lassi har spaden ikväll.

Vidare ryktas det att Apan har Arvid Söderblom och Andreas Falk borta med anledning av att de är covid-smittade.

Det man då frågar sig är VILKA FLER kan de ha smittat i aplaget? Hur många är exponerade och borde vara i karens? Hur många är testade överhuvudtaget? Hur många är testade utan att Apan talat klarspråk om resultaten?

Som alla vet gäller för kvartsfinalerna i slutspelet att om ett lag inte får spela med anledning av covid-utbrott så är det walk over som gäller.

Så vad är det som händer nu? Apan myglar och fuskar igen genom att mörka bort ett internt covidutbrott och mot gällande regler släppa fram spelare som SKA sitta i karantän? Och Apan skiter fullständigt om de smittar ned Luleåspelare?

Ja, fy fan, det finns mycket som smakar illa i munnen nu och till råga på allt ska den spritt språngande skrikegård sitta i SeMer och ljuga tungan svart genom att tycka att allt slit och drag i Luleåspelares klubbor samt alla crosscheckings i ryggen på Luleåspelare är "bra markerat".

Fy Fan. Och fy fan igen!
Uppladdat:

450x300-laget.jpglaget.jpg

Kommentera