Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2196038

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Ja, Apan har verkligen fått fusket dit de vill nu.

Till att börja med har de med sig TRE av sex aprunkande zebror:
• Nordlöf, fuskvärstingen från Skellefteå har ju den värsta jäv man sett på svensk hockeyis. Uppvuxen i sektblygden, själv spelat för Apan, farsan Apans ekonomiansvarige - näst högst i Apledningen under >20 år.
• Öhlund från Älvsbyn, etablerad aprunkare sedan åratal.
• Björk från Boden, etablerad aprunkare sedan åratal.

Apan har ju alltid kört detta: att lyfta fram offentligt att domare "missgynnar dem" i syfte att få till att zebrorna drar sig för att behandla Apan rättvist, för att slippa bli hånade och förnedrade i media. Till det kommer att de båda prunkande självutnämnda experterna skrikegård/sanny snackar bort allt som deras gullegrisar Möller/highsticking Lindström gör och tillika har skrämt upp lärling i situationsrummet så att han aldrig rapporterar de nämnda två aporne till Disciplinnämnden.

• Highsticking slår oprovocerad ett monsterslag mot Tedenbys familjejuveler och fäller denne som en klubbad säl: "he he, det var inte tillräckligt hårt".
• Möller överfaller provocerad unge Seider; skallar honom i ansiktet så att tänderna ryker: "ojdå, det var en olycka bara".
• Skrikegård om crosscheckingen som tog Evergård från matchen "det var mer som en liten knuff bara".

Under några år samlades hela j-a apstan i en jättekampanj mot Sören Persson, sedan Apan förklarat att "han ALLTID dömde mot Apan". Tidningarna i APstan och supportrarna förenades och initierade en upprop där de krävde att Sören aldrig skulle få döma apmatcher. Mer än 500 apor hann skriva på uppropet. Innan någon faktiskt räknade satsestetik och kunde visa att Sören faktiskt dömde mer gynnsamt för Apan än någon annan domare. Då tystnade de.

Men att Apan kör offentliga kampanjer är inget nytt. Så har de gjort hela tiden och det beror på värdegrunnnnnnden i sekten. När Apan förlorar en match är det aldrig pga att motståndarna varit bra, det har en apa aldrig erkänt. Men däremot beror det på att DOMARNA varit dåliga och dömt mot Apan.

I kvartsfinalen mot Luleå gynnades Apan av zebrorna, undra på det när 4/7 matcher "dömdes" av den überjäviga apzebran Nordlöf.

I semifinalen har det fortsatt. Röglet är ett ärligt och juste spelande lag och ligger bra till i SHL:s Fair Plays; Apan ligger förstås sist. Så när de möts, vad väntar man sig? Få Rögletutvisningar förstås, men många apor i snickerboa.

Fast så går det inte. Under de två första matcherna dömer zebrorna 20 utvisningsminuter på Röglet mot bara 18 minuter på Apan.

Fats Röglet vinner ändå. Så, vad händer? Ja, Apan goes bananas förstås och apa efter apa förklarar i SeMer och tidningar att "det är domarnas fel!"

Och zebrorna lyder Apan. I match tre har, när halva matchen spelats SEX Röglare blivit utvisade, medan zebrorna "inte sett" en enda utvisning på en Apa....

Ja, fy fan.

Och - som inte det ovanstående vore nog. Apans ostraffade fulspel har inneburit att efter match 1 blev Apan av med Daniel Zaar. I match 2 blev de av med Moritz Seider. I match 3 blev de av med Dennis Everberg.

Är det en "slump" att det handlar om tre av de röglespelare som varit lagets viktigaste spelare?

Knappast.

Men om Apan nu kör fulspel och överfall för att bli av med Röglets bästa spelare, då blir de väl ordentligt straffade av domarna? Eller åtminstone rapporterade till Disciplinnämnden, av situationsrummets enväldige Lärling?

Nej. Inte en jävla bestraffning alls har det kostat Apan att bli av med motståndarnas tre viktigaste spelare.

Röglet utan stjärnorna Zaar-Everberg får ett mer "normalt" anfallsspel, kanske typ på nivå som Luleås anfallsspel. Undra på det när en av hela seriens allra giftigaste linor "försvinner" ostraffat. Och att ta bort Seider är väl typ som att Apan plockat bort lill-Nisse eller Erik för oss. Också det ostraffat.

Men i ApPravda Norran och när mummelklockare ljuger i TV är det samma gamla apmantra som rabblas. Domarna är EMOT oss...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ni skall tydligen få in en Warulf i era led dock som tränare. Det känns gött att vi återigen sprider Wermlänskt hockeykunnande till mindre kunniga regioner :)
Kommentera