Luleå HF

115729 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2196454

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz: Ja, det är tråkigt att zebrorna blundar. Men grejen är den att det ju tyvärr inte handlar om tacklingar. Utan om otillåtna överfall som zebrorna blundar för. Och ännu värre att situationsrummet blundar.

Vilket beror på att skrikegård och sanny pressat den enväldige och ansvarig för spelarnas säkerhet i situationsrummet – Lärling - så att denne av princip inte törs anmäla någon apa. För då får han skrikegård och sanny mot sig. Och därefter hakar övriga låtsasmedia med okunniga ”journalister” dvs PRAO-elever på. Med ”experterna rasar”. Och så startar man ett drev mot Lärlingen.

Lärlingen försökte ha en egen åsikt från början. Men skrikegård och sanny kastade sig över honom. Varpå ett mediadrev mot lärling följde.

Och numera lyder Lärling blint.

Nu har Apan lyckats få bort fem viktiga röglare från match/matcher. Utan att zebrorna ens reagerat, eftersom det är enklast så – då slipper de att skrikegård/sanny startar drevet.

Men än värre att situationsrummet/spelares säkerhet håller käft. De har ändå möjligheten att i lugn och ro bedöma saken.

Jag har exempelvis längre ned i tråden med bilder visat hur ap-Möller helt oprovocerad åkte på en Seider utan puck och utanför situation och skallade Seider i ansiktet så att han fick bryta och inte kunde spela nästa match.

”Det var inte meningen, en olycka bara” mässade Sanny. Och ap-Möller blev inte straffad och inte rapporterad.

Nu har vi situationen där Everberg skickades från match och sedan inte kunnat spela.

Se bilderna nedan.

Everberg har fällts i närkamp med två apor och ska resa sig upp. Då blir han överfallen av apan jonathanjonsson som helt oprovocerat levererar en monstercrosschecking mot en spelare som inte kan försvara sig och inte är puckförande, tacklingsbar.

Överfallet ”lyckas” med apögon, eftersom det blir ostraffat, ogranskat och orapporterat samt eftersom det innebär att man utan apkostnad blir av med Röglets bäste spelare.

Perfekt, enligt värdegrunnnnnnden i blygdsekten.

Lika äckligt att se fortsättningen. En skadad Evergård kämpar för att ta sig upp och då får ”modige” apan Burström den goda idén att köra en crosschecking mot Evergårds skadade överarm.

”Jag såg att du hade ont i armen – så här får du en till kyss på den” ungefär.

Vad får vi höra från SeMer? Jo, Skrikegård tar direkt makten och förklarar om överfallet som tog Evergård ur spel att ” – Det är mer en knuff än en crosschecking. ”

Och när den självutnämnde experten ”döda, döda” skrikegård förklarat hur det ligger till håller förstås lärlingen käft. Ingen rapport.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Håller med... Domare som blundar för överfall. Och Saiks spelare verkar tycka att allt är ok. För låg nivå helt enkelt.
Kommentera