Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2200160

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Läjkers - Röglet 3-1 i SHL-slutspelet om Le Mans.

Timrå-BurkÖlen 1-1 i Allsvenska slutspelet om en plats i SHL 2021-2022.

Det är vad som återstår av den nationella hockeyn denna coronasäsong och efter lång paus i den allsvenska finalen pga många fall bland båda lagen ska vi nu genomföra slutspelet där det blir bäst av fem matcher - och det startar nu!

Lagen har väntat två år på denna chans, med anledning av att Tjommen lurade med sig hockey-Sverige att "ta samhällsansvar" dvs låta Trottoaren vara kvar i SHL på de allsvenska lagens bekostnad.

Men nu ska ett av lagen Timrå/BurkÖlen upp och ersätta HV som misslyckades kolossalt och skickas ned.

Vi får alltså upp ytterligare ett lag från Norrland och det är mycket välkommet. Vi har ju nu - norr om Pölsan - bara haft plastlaget Apan från blygden och ljuset i norr Luleå Hockey, så det är välkommet med förstärkning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
1-0 till Ölen efter lång granskning. Pucken åker in och fastnar mellan benen på vakten, som är en halv meter utanför mållinjen, men glider bakåt och till slut är hela vakten INNE i målet, och bakom mållinjen.

För oss åskådare är det helt klart att pucken måste vara i mål, men här finns ju alltid risken att Lärling med skygglappar, hävdar att han "kan inte se pucken".

Nå, efter lånnnnnnng granskning godkänns målet.

Nedsläpp efter 1-0 och då dröjer det bara 9 sekunder så smäller Timrå in 1-1.

He he.
Kommentera