Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2206937

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Pågår tydligen så kallat hockey-VM. En turnering där lag som exempelvis Tre Kronor har med ett fåtal spelare från landets hundrabästalista.

Således rena skiten.

Nu har Kanada inlett med att torska mot Lettland och Sverige ville inte vara sämre/bättre utan lyckades torska mot Danmark.

Imponerande. Men vad kan man vänta sig när garpen fortsätter en lång rad av urusla förbundskaptenskap för Tre Kronor. Kom tillbaka curre - allt är förlåtet!

Garpen har t ex en femma bestående av:

• Pär Lindholm. Den s k Kusmarkarn, en approdukt från blygden, utnämnd till s k NHL-stjärna av Apan i våras valde han att komma "hem" enligt sekten eftersom han längtade till Apan. Medan riktiga, icke-sekt-fakta är att han fått sparken i NHL. Ingen ville ha honom, han gick arbetslös nästan ett år. Skrev då på för FYRA (!) år för Apan "jag längtar hem till Apan". Det blev bara några månader och sedan drog han till KHL. "Hemma" utmärkte han sig väsentligen genom fula överfall, bland annat då han ostraffat tog vänsterhanden mot en röglares huvud och tryckte detta huvud i plexi med hjärnskakning som följd.

• Andreas swingerli. Köpespelare från lycksele. Filmar som fan. "duktig" på att klappa till motståndare i ansiktet med klubba. Mopsar upp sig och låtsas vara farlig efter varje avblåsning. Ser arg ut och vill ha slåss. I serien tog en kanadensare honom på allvar och spöade upp den lille skiten efter noter.

• Oscar Lindberg. Också en ex-apa från blygden. Ganska lat, glider omkring och begär varje pass, som hade han lärt sig av den late primadonnan highsticking.

• Jonathan Pudas. Den ilskne kvänen. Utbildad i Kiruna och som senior av Kronan och Pölsan en massa säsonger. Men var förbi Apan en kort sejour som junis och därför, som väntat, uppgraderad till en helt egen produkt från blygden av sekten.

• Carl Klingberg. Göteborgare från HK Arselt men spelar i Zug. Hans brorsa lånades för en massa år sedan ut till Apan
Ja, vad säger man? Ytterligare en förbundskapten för Tre Kronor som inte förstår att det är helt omöjligt att plocka in apor i laget.

Fläskberget, highsticking, lillmöller - ja plocka in vem som helst. Och det är en garanti för att det kommer att gå åt helvete. Nu försöktes en mer eller mindre apfemma.

Och då blir det t.o.m. torsk mot Danmark.

Imponerande!

Tillägg: Förbundet tvår sina händer. De har ju gjort allting rätt, enligt Tommy Boustedt-doktrinen, som gällt för bundet en massa år när det gällt att utse tränare, förbundskaptener och annat folk att leda damkronor, herrkronor och juniskronor: De ska ha en bakgrund i Djurgårn! Och det har ju Garpen! Boustedt själv, sparkad från förbundet efter alltför många räkningar från dyra bjudmiddagar plus försvar av kompisar som försöker jucka på försvarslösa småflickor, twittrade nyss "Som Senior Advisor i Danmarks Ishockeyförbund är jag stolt idag."

TILLÄGG: Garpen kör vidare med sitt av apor nedlusade lag, som gör en ny, fantastisk insats och lyckas hålla 0-0 mot supernationen belarus med minuter kvar av andra. Förutsätter att juckaren Putte är Senior Advisor för belarus.

TILLÄGG: Detta apnedlusade lag går från framgång till framgång. I början av period tre ligger man under med 0-1 mot Belarus och det är förstås ett stort fall framåt jämfört med mot Danmark, då man i samma läge låg under med dubbelt så många mål, två mål. Sverige är helt klart på gång och kan man lyfta ytterligare kanske det blir poäng mot Supernationen Storbritannien när vi möts till veckan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Halva tredje perioden kvar, Sverige-Belarus 0-1, efter Sveriges magiska insats igår mot Danmark, då man bara torskade med 3-4.

Aftontrasans Vennerstig, som tidigare berättat att Sverige till OS borde skicka Apan, är mycket nöjd med vad han ser och vill nu att vårt hockeylandslag byter namn från Tre Kronor till ett mer passande namn.

Tre Apor.

TILLÄGG: En minut kvar, fortfarande 0-1 och Belarus tar tidut, mot Tre Apor som kör 6 mot 5 och har öppen kasse.

TILLÄGG: Det svenska landslaget Tre Apor lyckas med en formidabel insats och släpper bara in ett enda mål när man torskar med 0-1 mot supernationen Belarus, jämfört med fyra mål i baken mot supernationen Danmark.

Snyggt jobbat, Tre Apor!

TILLÄGG: Kanada torskar mot Lettland, Finland torskar mot Kazakstan, Tre Apor torskar mot Danmark och Belarus. "Världsmästerskapet i hockey" årets höjdpunkt i hockeyvärlden. Och när det gäller Tre Apor är det bara att erkänna att ex-djurgårdarn Garpenlöv i sitt första uppdrag som huvudansvarig någonsin gjort dundersuccé och borde omedelbart få förlängt minst 10-20 framåt! Och plocka in aftontrasans vennersjö, rosen och Abrahamsson som alltid vet bäst som assisterande! Fast de behöver väl röka fredspipa först. Vennerhav är just nu gramse på Garpen som har med alldeles för få apor i laget, enligt Vennerbäck som skriver: "Och vad jag fortfarande har svårt att förstå är hur Johan Garpenlöv kunde spräcka den så kallade Skellefteåkedjan ... han skickade hem Jonatan Berggren"
Uppladdat:

450x300-apor.jpgapor.jpg

Kommentera