Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2207169

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Halva tredje perioden kvar, Sverige-Belarus 0-1, efter Sveriges magiska insats igår mot Danmark, då man bara torskade med 3-4.

Aftontrasans Vennerstig, som tidigare berättat att Sverige till OS borde skicka Apan, är mycket nöjd med vad han ser och vill nu att vårt hockeylandslag byter namn från Tre Kronor till ett mer passande namn.

Tre Apor.

TILLÄGG: En minut kvar, fortfarande 0-1 och Belarus tar tidut, mot Tre Apor som kör 6 mot 5 och har öppen kasse.

TILLÄGG: Det svenska landslaget Tre Apor lyckas med en formidabel insats och släpper bara in ett enda mål när man torskar med 0-1 mot supernationen Belarus, jämfört med fyra mål i baken mot supernationen Danmark.

Snyggt jobbat, Tre Apor!

TILLÄGG: Kanada torskar mot Lettland, Finland torskar mot Kazakstan, Tre Apor torskar mot Danmark och Belarus. "Världsmästerskapet i hockey" årets höjdpunkt i hockeyvärlden. Och när det gäller Tre Apor är det bara att erkänna att ex-djurgårdarn Garpenlöv i sitt första uppdrag som huvudansvarig någonsin gjort dundersuccé och borde omedelbart få förlängt minst 10-20 framåt! Och plocka in aftontrasans vennersjö, rosen och Abrahamsson som alltid vet bäst som assisterande! Fast de behöver väl röka fredspipa först. Vennerhav är just nu gramse på Garpen som har med alldeles för få apor i laget, enligt Vennerbäck som skriver: "Och vad jag fortfarande har svårt att förstå är hur Johan Garpenlöv kunde spräcka den så kallade Skellefteåkedjan ... han skickade hem Jonatan Berggren"
Uppladdat:

450x300-apor.jpgapor.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han verkar på allvar tro att Skellefteåkedjan hade gjort laget till guldfavorit.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är det sämsta jag sett. Salos nick i egen bur är som en fjärt i ökenstorm jämfört med detta. Det hade förmodligen varit bättre att ställa upp med en trupp bestående av spelare från TIK, Löven och Kanonerna
Kommentera