Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2207758

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det svenska hockeylandslaget - numera känt under namnet Tre Apor - ska möta Schweiz om 3,5 timme.

Köpespelaren, ex-apan den ilskne kvällen Pudas har förklarat att laget saknar kemi. Det kan ju delvis tolkas som att Garpen - trots att han är ex-gårdare; det kriterium som gällt för ledande uppdrag i nationell hockey under Boustedtdoktrinen - inte fixat till någon bra stämning. Typ han är ingen Curre Lindström som genom att vara en glad gamäng lyfte de blåvita lejonen till deras första VM-glud för 25 år sedan.

Men det finns andra förklaringar. Som att det är alldeles för många apor och ex-apor i laget. Det är ju främst Aftontrasan och C-more som krävt apor i landslaget i många år - ju fler, desto bättre. Utan någon som helst självkritik.

Gnomen Mårts var ju så klappkass att han tog ut Fläskberget att vara kapten och leda första linan, men Fläskbergets främsta insats var att skämma ut Sverige genom att filma sig till en utvisning på en liten norrman. För övrigt var han så usel att han fick flyttas från ledare av förstalinan och ta alla PP till en roll som avbytare i en prunkande fjärdelina.

Men inte fan läge sig gnomen något av det inte. När det blev dags för OS pressades han av Trasan och SeMer att ett halvt år i förväg utse en full aplina som förstalina med tjing på alla PP och så vidare. Det gick naturligtvis åt h-e. Nämnda OS-lina satte rekord som alla länders allra sämsta lina under alla tider och skrapade bara ihop till ett mål, sedamn Linus Omarks spelat fri lillemöller att få slå in ett mål i övergiven öppen kasse.

Men Garpen har inte sett och inte förstått. Nu, efter fiaskoinsatserna mot Danmark och Belarus går han Apa all-in och sätter ihop två linor doiminerade av apor. I ena linan går fulspelaren Lindholm och latmasken Lindberg - båda nedsolkade apor från sektblygden. I den andra sätter han köpespelaren Frödén med köpspelaren ilskne swingerli med specialitet slå klubba i ansikte på motståndare.

Har ingen insett att ingen Apa fungerar i lag utanför sekten och att i internationell hockey fungerar inte deras värdegrunnnnnd?

Inte Aftontrasan i alla fall. Nu slår aprunkaren abrahamson till med. att intervjua lille köpespelaren Berggren från Apan som inte fick vara med då han inte var bra nog. Trots att Vennerstig förklarat att med Berggren kvar skulle Sverige ta guldet.

Vad säger då köpespelaren, ex-apan Berggren?

-Jag blev såklart jättebesviken, det kom lite som en chock. Folk har hört av sig och sagt att de är chockade!

Den chockade ex-apan nedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tre Apor - Schweiz!

Om Danmark och Belarus var jämförelsevis blåbär ska vi nu möta ett klart bättre lag när det är skissar vi möter. Samtidigt MÅSTE vi vinna för att inte göra en Kanada och inleda VM med tre förluster.

Kan vi fixa det? Trots att vi har så många apor i laget?
Kommentera