Luleå HF

115690 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2208591

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tre Apor mot Tjeckien nu och precis 2-0 till Tre Apor med fem minuter kvar av första perioden. En viktig match för båda lagen, som ligger näst sist och sist i gruppen.

Skulle Tre Apor trots allt torska idag är det troligt att man inte når slutspelet eftersom Ryssland, Schweiz, Slovakien och Tjeckien kan ta kvartsfinalplatserna.

Ja, vi får se. Än så länge ser det ju bra för Tre Apor, som visserligen tappat lill-Nisse men från idag tagit in en annan back utvecklat några säsonger av Luleå och kapten Erik: Jesper Sellgren.

Men som sagt. Lite för många apor och ex-apor i laget och då finns ju alltid risken att man hittar nya vägar att torska på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och inte oväntat lyckas Tre Apor torska igen, sedan Tjeckien pangat in fyra mål i tredje perioden och vinner med 4-2.

Känns tämligen självklar när Garpen slänger in alla registrerade apor han har - fem stycken - och dessa sektdrillade får fritt spelrum. Sekten har ju en tradition av att förlora finaler och kvalserier som överglänser alla andras.

Tre Apor har nu intagit sistaplatsen av åtta lag i gruppen och det blir spännande att se om Tre Apor kan försvara denna plats.

I morgon möter man supernationen Storbritannien - som nyss besegrat Tre Kronor-besegrarna Belarus - och det lär bli avgörande för om Tre Apor kan bli kvar som åttonde och sista lag eller inte.

För övrigt har ju Tre Apor bara kvar att möta topplagen Ryssland och Slovakien.

Man kanske kan fundera om Tre Apor kunde lyckats bättre och den självutnämnde experten Vennervall i Aftontrasan vet naturligtvis hur och vill informera oss andra: in med FLER Apor bara! Varför nöja sig med Tre Apor, eller rättare: fem?

Tacka vet jag Tretton Apor, menar Vennerstig!

Och skicka hela j-a Aplaget nästa gång det blir OS, tycker Vennersjö och menar "då får vi ju FYRA OS-kedjor, menar Skellefteåkedjor. Då blir det succé!

Den från laget sparkade apan Berggren förklarar att han håller med, även om han fortfarande är rejält chockad att inte få vara med - och andra i blygden håller med och är chockade de också, förklarar Berggren.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Onödig utvisning av Lindberg.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Inte helt otippat så var det Skelleteåspelare som drog på sig idiotutvisningar som möjliggjorde Tjeckernas vändning
Kommentera