Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2209406

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Danmark-Tjeckien slutar 1-1 och nu spelas förlängning om bonuspinne. Men det innebär att vi redan nu kan uppdatera tabellen med 1p var för dessa lag:

1 Ryssland 6 matcher 15 poäng
2 Schweiz 7 matcher 15 poäng
3 Slovakien 6 matcher 12 poäng
4 Tjeckien 5 matcher 9 poäng
5 Danmark 6 matcher 9 poäng
6 Tre Apor 6 matcher 9 poäng
7 UK 7 matcher 4 poäng
8 Belarus 7 matcher 4 poäng

DANMARK TAR BONUSPINNEN
• Tre Apor 3 p: klara för kvarten.
• Tre Apor 2p: klara för kvarten OM Tjeckien tar 0 eller 1p mot Slovakien i morgon. Men utslagna om Tjeckien tar 2 eller 3p mot Slovakien i morgon.
• Tre Apor 1 eller 0 p: är utslagna.

TJECKIEN TAR BONUSPINNEN
• Tre Apor 3 p: klara för kvarten OM Tjeckien tar 0, 1 eller 3p mot Slovakien i morgon. Men utslagna om Tjeckien tar 2p mot Slovakien i morgon.
• Tre Apor 2 p: : klara för kvarten OM Tjeckien tar 0 mot Slovakien i morgon. Men utslagna om Tjeckien tar 1, 2 eller 3p mot Slovakien i morgon.
• Tre Apor 1 eller 0 p: är utslagna.

Två minuter kvar av förlängningen och Danmark drar på sig en utvisning. På samma sätt som man gjorde med två minuyter kvar av tredje. Genom en swingerli dvs en klubba i ansikte på motståndare.

Nu avgör säkert tjeckerna...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
20 sekunder kvar och då pangar Tjeckien in 1-2 och tar 2 poäng.

INTE!

Efter lånnnnnng zebragranskning döms målet bort eftersom Tjeckien 1.20 innan målet kommit in i dansk zon via en minimal offside, då en tjeck stående med ena skridskon i dansk zon, den andra i mittzon, lyft den "yttre" skridskon bråkdelen av en sekund innan han tog emot puck.

Coacherna HAR ju rätt att begära granskning, men INTE under förlängning så det var VM:s Lärling som tog initiativ till granskningen.

Så det blir 1.40 PP kvar att spela för Tjeckien men Danmark står emot så nu kommer avgörandet genom straffavgörande!

Klart bättre läge för Tre Apor om Danmark vinner straffarna. Jag tror fan att de gör det. Tjeckerna är av tradition mer nerviga medan Danmark har "allt att vinna".
Kommentera