Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2217488

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag trodde att Oscar Nilsson tackat nej till ett apår till
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sveriges bästa damhockeylag under många år, klubbvärldsmästarna Luleå Hockey, möter en annan verklighet framöver. Michelle Karvinen gick ju redan i fjol och nu går också Emma Nordin; två spelare som varit med på resan. Senaste säsongen hade vi också Michaela Cava som stjärnspelare. Men. Alla dessa tre prövar nu lyckan utomlands. Härligt att vi kan hjälpa damhockeyvärlden med sådana fina exporter.

Men visst blir det tuffare för oss i SDHL nu. Speciellt eftersom Luleås framgångar fått så många av de andra lagen att storsatsa. Nå. som de säger på konungarnas språk, iriska:

bhí na laethanta againn
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Det vore bra, om det var så. När de öste upp stora slantarna 2020 sades det att det var för 2020-2022 och de visar ju upp honom i truppen tyvärr.

Lång notis då som apnyhet där de lyckades bara en gång nämna Luleå men annars var det norrbottning, norrlänning och så vidare nästan så att de ville mena att han kommer nog från blygden, igenkligen. Och som vi alla vet hade han året innan förklarat att han hatar Apan eftersom han är född i Luleå, har stått i Luleåklacken och spelat för Luleå Hockey hela sin uppväxt.

Så man tycker att han ska komma hem snarast möjligt. Varför ska vi behöva se en Luleåpojke hos Apan? Kom hem, Oscar!
Kommentera