Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2217555

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sveriges bästa damhockeylag under många år, klubbvärldsmästarna Luleå Hockey, möter en annan verklighet framöver. Michelle Karvinen gick ju redan i fjol och nu går också Emma Nordin; två spelare som varit med på resan. Senaste säsongen hade vi också Michaela Cava som stjärnspelare. Men. Alla dessa tre prövar nu lyckan utomlands. Härligt att vi kan hjälpa damhockeyvärlden med sådana fina exporter.

Men visst blir det tuffare för oss i SDHL nu. Speciellt eftersom Luleås framgångar fått så många av de andra lagen att storsatsa. Nå. som de säger på konungarnas språk, iriska:

bhí na laethanta againn
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Som alla vet har Apan levererat enorma mängder av NHL-spelare, samtliga helt egna produkter från blygden. Om man ska tro på köpesekten. En av de få som faktiskt lyckats bli klar är ju Adam Larsson vars kontrakt med tjotahejtiklubben Oljan nu gick ut.

På apforum har man därför spekulerat i att "nu kommer Adam Larsson hem!" men det visades nu att nya NHL-laget Seattle Kraken, när de valde spelare att fylla laget med, insåg att kraken Larsson - som Oljan valde att inte skydda - tar vi och avtalade med 140 miljoner för fyra år.

Varpå man gnäller ihjäl sig på Apforum och tycker att Forsell kunde matchat det budet.

Tycker inte att apsupportrarna behöver oroa sig. De har ju fyllt på truppen med 18-årige backen Måns Forsfjäll från blygden!
Kommentera