Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2217789

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Viktiga sporthändelser i natt. Nej, jag talar inte om OS utan om NHL-draften.

Luleå hade ju med två spelare i förstarundan 2018 med #23 Isac Lundeström och #28 Nils Lundkvist; vår bästa kraft någonsin.

Men nu kanske vi slår rekordet? Just nu är prognosen att Jesper Wallstedt kommer att gå som #12 och Fabian Lysell som "14".

Spännande att se fram emot!

När det gäller Apan blir det förstås som vanligt sedan många år tillbaka. Antingen får de inte in någon alls alternativt någon enstaka långt, långt ned på listan.

Luleås Wallstedt spås ju bli den målvakt som draftas tidigast i världen på 15-20 år, men nu har Apan insett att StraussMannen också är målvakt och helt besynnerligt inte dryftats fast han varit draftbar i 3-4 år. Naturligtvis kommer NHL-lagen att inse StraussMannens potential - nu när Apan köpt in honom - och med största säkerhet, tycker apsupportrarna, kommer de att kasta sig över honom. Troligen kommer han att draftas som #1, menar sekten, eftersom han fått blygdenkaraktär nu.

Update. På NHLs hemsida tippar experter draften - som kommer om knappt två timmar - och nu tippar man Wallstedt som #6-#12 och Lysell som #22-#24. Någon Apa finns dock inte med i tipsen för första ronden. Det måste vara fel, nog har de väl fått reda på att Apan har StressMann tillgänglig?
Kommentera