Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2224777

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Lena Hallengren (S), socialminister, Amanda Lind (MP), kultur- och idrottsminister och Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten kallar till pressträff. "Den handlar om anpassning av restriktioner". Pressträffen är digital och börjar klockan 15.

Vad kan det handla om?

Att Amanda Lind, som är uppvuxen i Luleåklacken, deltar innebär ju att det kanske handlar om rekommendationer/krav avseende publik på hockeyn bland annat. För närvarande gäller ju 300 per sektion, men ligan har ju föreslagit införande av vaccinpass som krav för att kunna ta emot större publik. Med undantag, förmodar jag, för Apan, där större delen av läktarna redan är ockuperad av tomma stolar.

Så, hur blir det? Nja, jag tror inget. När det gäller vaccinpass har ju olika länder valt att hantera detta på olika sätt och Folkan har hittills varit allmänt negativ till förslaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vår avslutande försäsongsmatch ikväll 18.00 Luleå-Timrå inför SHL-premiär på lördag.

Timrås träningsmatcher hittills:
Brynäs - Timrå 3-4
Timrå - Malmö 0-5
Björklöven - Timrå 5-2
Timrå - Björklöven 3-2
Timrå - Modo 3-1
Timrå - Brynäs 2-1

Luleås träningsmatcher hittills:
Björklöven-Luleå Hockey 0-9
Skellefteå-Luleå Hockey 4-0
Luleå Hockey-Kärpät 3-1
Modo-Luleå Hockey 1-7
Kärpät-Luleå Hockey 0-4

Luleå ser alltså starkare ut, men Timrå har vunnit senaste tre matcherna och kanske är på gång. Och kom ihåg att Luleå förlorat samtliga träningsmatcher mot SHL-motstånd.

Nedsläpp om fyra timmar. Kul!
Kommentera