Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2224832

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vi medlemmar i Luleå Hockey fick 14.14 idag ett utskick från VD Stefan Enbom avseende planeringen för publik och att man nu fyllt tillgängliga platser med säsongskortsinnehavare och därför stoppar försäljningen av säsongskort och det bli inga lösbiljetter heller.

Hade han väntat en timme med utskicket skulle han fått reda på att det bara kommer att gälla tre matcher och enligt nuvarande plan blir det helt öppet att ta in folk följande 23 matcher. Känns skit att de inte öppnar upp direkt, när de nu öppnar. Skulle inte förvåna mig om några matcher flyttas framåt. T ex matchen Luleå-Apan 23 september skulle Luleå säkert vilja flytta en vecka eller mer framåt för att kunna spela den matchen inför fullsatta läktare.

Kommer sekten från blygden att gå med på det?

Tveksamt. Det ligger inte i sektens natur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
"Skulle inte förvåna mig om några matcher flyttas framåt. T ex matchen Luleå-Apan 23 september skulle Luleå säkert vilja flytta en vecka eller mer framåt för att kunna spela den matchen inför fullsatta läktare. Kommer sekten från blygden att gå med på det?
Tveksamt. Det ligger inte i sektens natur."

Mycket riktigt. Nu har Luleå Hockey frågat Apan om de går med på att flytta matchen: "Av dessa matcher har vi lämnat ett önskemål till Skellefteå AIK om att få flytta vår match den 23/9 för att kunna spela den inför fulla läktare vid ett senare tillfälle." (länk).

Inget svar från Apan ännu. Men på apkraft - supporterforum - vill de flesta att Apan nekar "varför ska vi ge fördel till Luleå?".

Ja, vi får se. Blygden förnekar sig sällan.
Kommentera