Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2225335

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
"Skulle inte förvåna mig om några matcher flyttas framåt. T ex matchen Luleå-Apan 23 september skulle Luleå säkert vilja flytta en vecka eller mer framåt för att kunna spela den matchen inför fullsatta läktare. Kommer sekten från blygden att gå med på det?
Tveksamt. Det ligger inte i sektens natur."

Mycket riktigt. Nu har Luleå Hockey frågat Apan om de går med på att flytta matchen: "Av dessa matcher har vi lämnat ett önskemål till Skellefteå AIK om att få flytta vår match den 23/9 för att kunna spela den inför fulla läktare vid ett senare tillfälle." (länk).

Inget svar från Apan ännu. Men på apkraft - supporterforum - vill de flesta att Apan nekar "varför ska vi ge fördel till Luleå?".

Ja, vi får se. Blygden förnekar sig sällan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Här och där tycker folk till om lag efter lag, nu Sanny om Luleå.

Intressant att han avseende målvakter skriver "Luleå förfogar över seriens bästa målvaktspar i Joel Lassinantti och supertalangen Jesper Wallstedt. Det är snudd på orättvist att ha två sådana skickliga målvakter."

Trevligt att han gör samma bedömning i vaktfrågan som vi. Trots att Apan köpt in supertalangen StraussMannen med hål i plocken och förkärlek för att simma på isen.

Intressant också att höra Sanny om Shinnimin "Det förutsätter dock att Shinnimin inte blir något energiläckage för gruppen som han stundtals var i Växjö innan han fick lämna klubben."

Eftersom Sanny var klasskamrat med Sam Hallam redan i grundskolan och att de sedan dess är goda vänner kan vi dra slutsatsen att det helt säkert är Hallams bedömning; "energiläckage för klubben".

I vilket fall kan vi konstatera att de där tendenserna har vi inte sett ett skit av för Shinnimin i Luleå. Kanske har han mognat, bestämt sig för att lägga av med sådan skit nu? Eller så är det en j-a skillnad att ha Bulan i stället för Hallam som boss. Troligen en kombination.
Kommentera