Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2242685

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, vi hade svårt mot Trottoaren. Kunde inte få igång sådant spel vi lyckats med (i delar av matcher) mot andra lag, förutom då lite i slutminuterna. Känns som att de passar oss.

Men de lyckades å andra sidan inte få igång så mycket mot oss heller, även om de sammantaget var bättre.

Det här var en match som vi ändå kunde vunnit med lite flyt, fast bland de fyra vunna i rad innan dess hade vi flyter på vår sida. Det jämnar antagligen ut sig;-)

Känns ändå skönt att inte behöva sitta och gnälla på domarna. De tillät en hög nivå men så matchen igenom och lika för båda lagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jag tycker inte att vårt spel är i närheten av att sitta. Passningar försvar anfall ja allt går att utveckla en hel del... Det syns tex. att Omark är ovan med den uppassning han får i SHL. Han får inte alls den tiden som han fått i KHL och i Schweiz. Där är jag inte orolig om att det kommer att bli bättre med tiden. Men spelet som helhet i laget där finns en del att jobba på. Sen syns det att det saknas folk men det är långt ifrån bara det som det hänger på. Årets nyförvärv bla Gallo och Rask ser inte bekväma ut men det gör inte många av de andra heller som tex Erik G och Einar. Hoppas verkligen det släpper snart...
Men vi är inte ensamma. Topptippade Fbk har ungefär samma läge som vi. Potential finns men just nu är det mellanmjölk.
Kommentera