Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2332659

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Här nedan har vi Tyrres tackling på ett fiskrens med 3.10 kvar av matchen. Den här tacklingen är det inget fel på. Tyrre träffar kropp mot kropp och inte mot fiskrensskallen. Den här öflundran inbillade sig att han skulle hinna undan men Tyrre var för snabb och gav honom en monstertackling. Gissar att finskrensaren fick pungen i kläm. Fiskrenset stod i princip vid sargen så den var inte farlig på sådan sätt som de fula fiskrensarna gjorde på Tyrre tidigare.

En perfekt tackling av Tyrre, som snodde puck och spelade in i slottet, där två Luleåspelare kom, men en fiskrensare fick ut sin klubba och fångade pucken, annars hade det blivit mål för Luleå. Fiskrensare Borgman blev manglad av Tyrre, men gick inte omkull utan svarade med att bakifrån trippa omkull Tyrre - vilket Öhlund blundade för, förstås.

Tyrres härliga monstertacklingar mot sarg är sådana klenoder att de förtjänar eget namn. Jag föreslår följande:

Fiskrensaren blev Tyrroriserad.

Det Rogern möjligen kan påstå är att Tyrre tog sats och fart 20 meter innan han träffade fiskrensarn i hög fart, vilket kunde ha inneburit 2 minuter men inte mer. Om Rogern är ute efter att mygla till sig en avstängning är han chanslös om han inte har en välfylld plånbok med sig in till domarrummet.

Däremot vill vi se en rapport till DIFiplinnämnden på fuljoel för slewfoot. Vi vet ju att en av matchzebrorna stod väl placerad och borde tagit den utvisningen på fuljoel men han fegade ur där.

Har för mig att matchzebrorna inte kan rapportera det i efterhand så nu jävlar gäller det att situationsrummet gör sitt jobb. Ikväll eller senast i morgon bitti vill vi se att att anmälan gjorts på ligans hemsida!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser ut som att tyrres armbåge kommer upp och träffar i ansiktet...är rädd för att dom hittar det och stänger av.
Mursak ska ha minst 2 matcher för crosscheckingen
Joels slewfoot bör ge 5 matcher pga återfall
Kommentera