Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2333028

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jag tror vi ska tänka så här, lika bra att trötte Joel får spela, han spelar mycket och stjäl därmed istid från spelare som skulle kunna uträtta mer, kanske förutom tekningar då, för där är ju Joel ok, för då få får han ju stå still. Låt alltså Joel lira, Luleå mot Sverige och också mot final. Skit i allt och pumpa på i Tyrväinen stil. Som grädde på moset kommer vi att få njuta av en allt tröttare och mer missmodig Joel varefter matcherna fortlöper. Det är ju inte så dumt 😀. Nu har vi sillstryparna, jag är helt övertygad om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bam Bam Bautin: "En anmälan skrivs av Player Safety och skickas till disciplinnämnden där allt videomaterial bifogas, även bilder som tidigare ej var tillgängliga för TV-sändningen i aktuell match. Anmälan bör ske skyndsamt under matchdagen, även fast SHL kan anmäla senare än så om situationen kräver ytterligare bearbetning och bedömning, och i samband med anmälan blir sportchefen i aktuellt lag uppmärksammad att det finns en anmälan att yttra sig över. På morgonen nästkommande dag ska ett eventuellt yttrande från anmäld spelare skickas in till disciplinnämnden. Svenska Ishockeyförbundets disciplinnämnd sammanträder och beslut kommer kring lunch dagen efter anmäld händelse och kommuniceras bland annat på SHL.se."

09.20, ingen anmälan till DIFiplinnämnd har presenterats. Blir ingen då.

Skönt, Luleås spelare blir inte anmälda. Iofs har de inte gjort något som de kan anmälas för, men sådant spelar ju mindre roll tycks det.

Men upprörande att fuljoels slewfoot och fulmurzaks crosschecking över struphuvud inte anmäls av lärlingen (läs SeMer) men det gäller ju Fru Ölands spelare. Dvs enligt sutuationsrummets uppfattning inte lika faaaaarligtt som när Andreasson nuddar visiret på L-ÄSCH...
Kommentera