Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2333489

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Är Fusklunda, Fullunda, Fiskrenset, Fru Öland, Öflundran det fulaste lag Luleå kan möta?

Jag svarar tveklöst ja på den frågan. FULunda har en mångårig tradition av att spela fult mot Luleå och en massa skit av matchzebror i Scandal-i-Analium och av situationsrummet där FULunda tillåtits vad fan som helst, medan Luleå dömts för skitsaker. Kommer ihåg en säsong när FULunda delade ut >1 hjärnskakning på Luleåspelare per match.

Jämför med t ex Röglet. De har slagit oss ofta senaste åren men jag kommer faktiskt inte ihåg att de någon gång uppträtt fult mot oss. Igenkligen är det bara kvartsfinalen Luleå-Djurgårn för runt tio år sedan då vi mött ett lag som varit så fult som FULunda mot oss, när ApHardy gav order om klappjakt för att dela ut hjärnskakningar på Luleåspelare, medan han skickade ut Fimpen och andra i media att ljuga om "svårt att möta Luleå för de filmar som fan" vilket media gladeligen hängde på och körde en fruktansvärt fulspel med artikel efter artikel där de förolämpade och förnedrade Luleås spelare, främst Abbottarna och i SeMer satt en programledare som var stavhopparexpert och körde på samma tugg medan han skrattade och njöt.

Apan har ju sina hyss med filmningar och higstickings i ansiktet på motståndare och så vidare men det är faktiskt långt under FULunda. Nej, kan inte peka ut något annat lag som ens i närheten av FULundas jävla mygel och fulspel.

USCH! Ett j-a fult lag och eftersom de hållit på med detta år efter år är det en tradition för galningarna FULunda. Troligen är de fortfarande sura efter finalförlusten mot Luleå 1996 då vi stod upp och gav dem lika fult spel tillbaka. Eller för förlusten mot Luleå när Fredrik Svensson sänkte en fulspelande fiskrensare samt utmanade fuljoel på fight varpå denne, inför ett fullsatt Scandal-i-Analium skämde ut sig genom att krypa ihop och gömma sig bakom zebrorna.

Ful, fulare, FULunda!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det var ju en period när de specialiserade sig på knätacklingar också, jag håller med dig. Just fRövLunda kommer undan med jävligt mkt fulspel

Kämpa på ikväll iallafall, vi stretar emot fint mot Europamästarna i vår serie
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Dessutom framställer sig Frölunda som en supersnäll förening. Familjevänlig som aaldriiig gör något fel.
Kommentera