Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2340467

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
{Warulfven Vad har hänt med Färjestad och dess supportrar? En gång i tiden var det ju ett rejält. djävligt duktigt lag med likartade supportrar, nu gnälls det i vart och vartannat inlägg på forum om att motståndare filmar och vad synd det är om er att andra filmar och lyckas med det medans ni uppträder så schysst och ärligt utan att bli belönade för det, typ De La Rose i kväll alltså ( tuff kille). Nä, kom igen nu, tro på er själva och sluta gnäll på filmningar m.m. som andra håller på med men inte ni, det är ju bara trams. Det gamla. rejäla, hederliga Färjestad utan en massa löjligt gnäll vill vi ha tillbaka kom igen nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bam Bam Bautin: Forum hit och forum dit, mitt intryck ikväll av FBK-supportrar på plats i Delfinen gav ett gott intryck. En "vi hatar Djurgården" fick de två ståplats-sektionerna att förenas i symbios under några korta minuter. Så jag tror de flesta är helt okej. Sen är det ju såklart många svin samtidigt hehe.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bam Bam Bautin:
Och sen kommer Blister i fbks bok som Skellefteåsupporter och instämmer i kören om att vi har spelare som filmar :)
Snacka om att svära i kyrkan. Hejar man på en klubb som haft grisen och svanprinsessan Jimmie Hollywood som kapten och föredöme har man öht ingen rätt att uttala sig...
Kommentera