Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2341259

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Tror nog spelarna själva kommer nollställa sig problemet är bara dessa back to back som kan tendera att slita på vissa spelare, Bulan måste börja inse då PP inte fungerar dags kasta in nytt blod där Einar tex är värd få chansen där..

Man sätter goonsen mot får femma mot de som ska producera för oss och lyckas man stänga ned den femma då är mycket vunnet, Där är en sak till Bulan måste fundera på hur ska han lösa den situationen för att få FBK spelarna att vrida huvudet istället...

Många många frågetecken som måste bli utropstecken istället efter denna match, 1-1 ny match i morgon och på nytt håller mig borta från TV eländet få bli annat man kollar på ånyo då!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmmm. Hann måla upp nästan alla panelplank har jag kvar för att sätta upp på den nya boden i morgon. Under tredje perioden, visserligen med matchen på men utan att detaljfölja.

Den kändes redan under andra perioden som att Luleå inte kunde ändra på matchbilden och det är förstås väldigt oroande för fortsättningen av finalen. Hur ska vi kunna slå denna Warulfv tre matche?

I vilket fall. Warulfven vann denna match mycket tydligt och var mycket bättre än vi idag.

Lite knepigt dömeri av de nya zebrorna men det spelade förstås ingen som helst roll. Warulfven var överlägsna Luleå idag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Starten i nästa match blir väldigt viktig. Såg vi trötta ut eller var vi mentalt lite bekväma, tappade redan efter 1-0 faktiskt.
Kommentera