Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2343041

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
HELVETE!

3-2 till Warulfven.

Efter andra och tredje perioden hade Luleå matchen men Warulfven fick en tumme och tog hela handen den sjätte maj i en match som började den femte maj.

Om vi skiter i domarnas kollaps i främst första perioden är mitt bestående minne från matchen att när Luleå Hockey började spela Luleåhockey var vi det bättre laget i andra, tredje och fjärde perioden. Och det är första gången det verkligen känns att vi är ett bättre hockeylag än Warulfven. Tidigare har det gått upp och ned, men nu vet vi och det var tydligt.

Ställningen är nu 2-2 i matcher, helt lika.

Tre matcher återstår varav två i Delfinen. Och nu är det bäst av tre som gäller.

OK. Vi kunde definitivt ha vunnit idag, men vi torskade. Fast än viktigare. Vi visade efter första perioden att när vi gör vårt bästa äger vi Warulfven. DET är en viktig kunskap för Luleås spelare och det kan ta oss hela vägen. Nu längtar man till lördag och match 5.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Så sorgligt att se Fröbergs förbannat tafatta och loja försök att spela pucken ur zon ett par sekunder före målet när laget dessutom haft ett långt anfall emot sig, tyvärr riktigt djävla svagt Linus. Sorry men i min bok så håller det inte alls att i en sudden i en SM-final serie att vara så loj i en så svgörande situation. det målet får du ta på dig. Om vi glömmer det debaclet så tror jag ändå vi tar detta till slut trots att alla inte riktigt är med på tåget, vi har 8-10 spelare som är tillräckligt skickliga för att det ska bli så 💪
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oavsett resultat så är det ändå riktigt spännande som utomstående att följa denna final! ingenting känns självklart!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
twitter.com/swehockeygifs/status/1522326753158574081

och på oss så står dom och kollar på samt drar en utv för 6 man :D
Kommentera