Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2343058

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: tycker Lule fick en hel massa billiga skräp-mål vid deras 5-4 vinst sist. Trots detta anser jag dock att dom är värdiga och välförtjänta vinnare om det nu skulle sluta så. Jag kanske tillåme skaffar ett par lule strumpor+kallingar för sakens skull
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi kollar in situationen vid Warulfvens 1-0 mål. Kolla speciellt Ulfven, samt i vilken mån Luleåspelaren Pyrochta knuffar in honom.

På bild 2-4 är det mycket tydligt att inte fan blir han ditknuffad men han väljer att skjuta ut sitt vänsterben och knuffar omkull Lassi och på bild 5 har skottet precis gått in mitt i målet vilket den nedknuffade Lassi inte kan hindra.

Att godkänna det målet är så in i helvitte dåligt att man kräks.

Det var det värsta misstaget från zebrorna denna match. Men de kombinerade det med suspekta utvisningar, t ex gullgossen Lennström crosscheckar Shinnimin i ansiktet, Shinnimin slår tillbaka med vänstern och bara Shinnimin åker ut. Rasken tappar skenan, Öhlund åker och väntar vid Luleåbåset för att blåsa för sex man; när detsamma hände en ulfv i förste matchen hjälpte samme Öhlund ulven mot båset, gav honom fart.

Nej det här var en riktig kass insats av zebrorna. De har varit duktiga under första matcherna men här kollapsade de. Tråkigt att se.

Vad det gäller matchen i övrigt tycker jag att Luleå låg närmare segern men vilket som helst av lagenkunde ta den, och nu blev det Warulfven.

Men det viktigaste var att Luleå visade att när varje spelare gör sitt yttersta så äger vi ner ulven. DET var ett viktigt besked. Nu ser man positivt på fortsättningen!
Kommentera