Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2343709

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Du har helt rätt. Vad man än tror kommer att ske får man aldrig glömma att det finns gamla djungellegender som styr över allt och alla och en sådan är att

Warulfven är Warulfven

Så vi får vackert avvakta för att se hur det kommer att gå.

Men jag har fått intrycket att i andra perioden i fjärde matchen hade Luleås lag skärpt sig och lyft en nivå där alla spelare gör det de ska och vinner närkamper mot Ulfvar. Det är fortsatt målsnålt och ulvarna kämpar hårt -men det orkar helt enkelt inte längre. Kan inte står emot Luleå när Luleå spelar sin bästa hockey. Och då blir det mycket svårt för Warulfven att vinna fler matcher mot oss. Det kändes redan match fyra i Karlstad, där de kom undan med blotta förskräckelsen, och det kändes ännu mer så i match fem i Delfinen.

Idag höll de sig dessutom borta på de fulaste överfallen vi sett tidigare matcher.

Läget är alltså nu sådant att Warulfven måste vinna två kommande matcher, på måndag i Warulfvslyan och på onsdag i Delfinen. Och man undrar om de ens kan vinna hemma på måndag?

Men vi vet ju alla att man inte kan räkna med något i förväg.

Warulfven är Warulfven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du kan kolla på förr förra matchen som var i LLA i Ulflandet från 2:a perioden tog Luleå över där matchen tills man torska i sudden på ett defensivt misstag som man inte får göra, Sedan så forts Luleå i går att vrida ur musten från Ulfarna än mer för man ser det börjar tryta med energin hos dem mer och mer och man tappar grunderna efter Luleå kopplade greppet!

Tror att Luleå hade vunnit även om inte Lassi klivit upp och räddat det öppna målet som dem hade så bra var Luleå i går då man gick på 100% genom matchen och det var första gången man gjorde det rakt ut, I morgon kommer man göra likadant gå ut köra 100% då vinner man för Ulfarna kommer krokna vad det lider för man ser även de orkar INTE riktigt fullfölja sina hakningar heller då Luleå trampar på..

Jag har tippat 4-1 el 4-2 i matcher för Luleå så i Morgon då smäller det!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: OM det blir en 7e är den på torsdag 12/5
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Om det stämmer så säger Einar att han har fått låna Connollys handskar och sen började målen komma och han skulle inte ge tillbaka handskarna heller .

Sen gjorde ju Connolly 2 strutar också, han borde kan låna suspen till Pontus i nästa match :-D
Kommentera