Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2344514

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Stats är en sak men i game seven kan man kasta alla TEORIER och annat överbord för nu handlar det om helt andra saker än siffror, Den som klarar av pressen eller rättare sagt om Luleå klarar av den press man kommer få på Torsdag då vinner man gör man inte det då är Ulfen och tar guldet!

Luleå har allt att förlora dvs man har en looser stämpel dvs sämst när det gäller nu finns läget visa så är inte fallet, Ulfarna allt att vinna för dom har inget att ens förlora i detta läge man befinner sig i bara in njut gör max av allt!

X Faktor är publiken och well 6150 lär hoppa och dunka på med övriga på stå för det blir 3x20 ståplats av sittplats, Det kommer gunga och bära fram Luleå gäller bara dom fokuserar rätt oavsett vad!

Tips: Hemmalagen har vunnit och så nu 4-1 Luleå´man kommer eda ut skiten på ngt sätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Vi får väl se hur det blir med våran fruktade 6:e spelare den hoppande, skrikande Lulebon för det är många många från den hårda kärnan som tydligen blev utan biljett.
Mygel, undanstoppade till slippsnissar och andra som vill sola sig i glansen av att ett smguld skall delas ut och inte tillför ett skit till stämningen, svartabörshajar osv har lagt beslag på biljetter ämnade för medlemar.
Får hoppas dessa ändå rycks med och att de inte håller på Fbk.
Kommentera