Luleå HF

115727 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2344534

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Vi får väl se hur det blir med våran fruktade 6:e spelare den hoppande, skrikande Lulebon för det är många många från den hårda kärnan som tydligen blev utan biljett.
Mygel, undanstoppade till slippsnissar och andra som vill sola sig i glansen av att ett smguld skall delas ut och inte tillför ett skit till stämningen, svartabörshajar osv har lagt beslag på biljetter ämnade för medlemar.
Får hoppas dessa ändå rycks med och att de inte håller på Fbk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Mycket tråkigt att höra. Själv fick jag ett mail från ordförande Stefan 10.40 i morse som förvarning om att det skulle bli chans att boka biljett vid 14-tiden. Och 14.04 kom verkligen ett mail från honom med länk till förstatjing på biljett.

Nu kan jag ju inte gå eftersom jag befinner mig 100 mil syd om Delfinen, så jag köpte ingen biljett till Delfinen, även om jag förstås köper stödbiljetter utan att ta plats.

Jag antog dock att erbjudandet skulle ha fungerat och att jag fick det i egenskap av medlem i Luleå Hockey...och inte för att jag finns på någon VIP-lista.

Inser förstås att det blir kärvt om tid när föreningen inte vet om det blir game seven eller inte Och att sedan intresset blir enormt och man skulle kunna fylla flera Delfiner. Tänker dock att nog erbjöds väl/borde ha erbjudits den hårda kärnan biljett liksom jag, förstår inte hur ska kunna bli på annat vis.

Mycket konstigt.

Kanske man skulle slänga upp ett cirkustält utanför Delfinen med storduk och köra matchen där inklusive servering av burgare, slangar och pilsner?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Kärnan kommer komma in ska du se det lär föreningen se till där kan du vara rätt lugn, Sedan systemet måste man se över helt klart max 4st och då måste man uppge sitt säsongskort nummer och då man reggat det är koden förbrukad!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Sjukt, ska vara gruppstryk på individer som tjänar pengar på denna sorts biljetter
Sälj till inköpspris inte en spänn mer , brinn i helvete för de som försvårar för ”äkta” fans att nå en biljett till sitt favoritlag

Tillägg , ja jag agerar som jag predikar , skänkt två biljetter i slutspelet som jag ej kunnat närvara på till random som jag sett med grönvitt på sig under matchdagen, ovärderligt att se glädjen i deras ögon när de fått biljett
Kommentera