Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2344581

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Summa summarum, distraktioner som vackra flickor åt sidan, medicinska beslut ska tas från fall till fall. Nu blev det så att Stefan Enbom krävde att att alla patienter som ville se hockey i Delfinen skulle genomgå exakt samma behandling. Du och Stefan kanske ska inse att denna sjukdom inte inbegriper att alla tar samma medicin, utan att istället fokusera på de som är i riskgrupp. Om det var så vi tänkte hade tusentalet gamla överlevt morfin-barmhärtighetsdödem under pandemins inledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bachada14: Nu fanns det inget vaccin tillgängligt under större delen av 2020 så det var inte relevant för att skydda riskgrupp då.

Men för att dra ut hockeyåskådarexemplet till att bli mer tydligt. Under 2021 och framåt när vaccin fanns tillgängligt har folk, som valt att inte vaccinera sig, arbetat i hemsjukvård. Jag tycker att det är helt uppåt väggarna. OK att inte vaccinera sig om man inte vill, men inte fan ska man få ta sig rätten att arbeta i hemsjukvård då. Och det är i den synvinkeln man får se det kortvariga kravet på covidpass.
Kommentera